Povezane vesti

Ukrajinac se opet javio sa fronta: "Đoković ovo treba da uradi, u suprotnom podržava rat!"

Večernje novosti 28.01.2023
NEKADA 13. teniser sveta Aleks Dolgopolov, koji je sada vojnik ukrajinske armije, ima previše vremena na frontu. Čini se da gotovo ne prođe neka aktivnost vezana za Novaka Đokovića na koju nije reagovao. Tanjug/AP Naime, on je neravno tražio da se… »

Direktor Australijan opena: Porodica Đoković je protiv rata

Politika 28.01.2023
MELBURN – Direktor Australijan opena (AO) Kreg Tajli izjavio je da je otac Novaka Đokovića, Srđan, kao i ostatak porodice apsolutno protiv rata, ali da treba da budu veoma oprezni, jer je Australijan open događaj od globalne važnosti, prenosi… »

Tajli: Pričao sam sa Novakovom porodicom, oni su za mir

Sport klub 28.01.2023
Podeli : U obraćanju medijima u Australiji, direktor Australijan Opena Kreg Tajli rekao je i da je razgovarao sa porodicom Novaka Đokovića nakon što je Novakov otac dospeo u centar pažnje zbog fotografisanja sa navijačima koji su nosili ruske… »

Ukrajinac se javio sa ratišta - opet proziva Đokovića! Reagovao na Srđanove reči: "Zašto ćutite, recite to navijačima!"

Mondo 28.01.2023
Aleksandar Dolgoplov komentarisao je situaciju oko Srđana Đokovića na Australijan openu. Aleksandar Dolgoplov komentarisao je situaciju oko Srđana Đokovića na Australijan openu. Novak Đoković ide po 10. titulu na Australijan openu, ali pre finala… »

Tajli: Pričao sam sa Novakovom porodicom, oni su za mir

N1 Info 28.01.2023
U obraćanju medijima u Australiji, direktor Australijan Opena Kreg Tajli rekao je i da je razgovarao sa porodicom Novaka Đokovića nakon što je Novakov otac dospeo u centar pažnje zbog fotografisanja sa navijačima koji su nosili ruske zastave… »

Direktor Australijan opena: Porodica Đoković je apsolutno protiv rata

Danas 28.01.2023
Direktor Australijan opena (AO) Kreg Tajli izjavio je da je otac Novaka Đokovića, Srđan, kao i ostatak porodice apsolutno protiv rata, ali da treba da budu veoma oprezni, jer je AO događaj od globalne važnosti, prenosi australijski Ejdž (The Age)… »

Porodica Đoković ne podržava rat u Ukrajini: Direktor Australijan Opena stao u odbranu Novakovog oca

Euronews 28.01.2023
Direktor Australijan opena (AO) Kreg Tajli izjavio je da je otac Novaka Đokovića, Srđan, kao i ostatak porodice apsolutno protiv rata, prenose australijski mediji. Prvi čovek turnira u Melburnu je naglasio da, svi treba da budu veoma oprezni, jer je… »

Oglasio se direktor Australijan opena: "Porodica Đoković je protiv rata"

Euronews 28.01.2023
Direktor Australijan opena (AO) Kreg Tajli izjavio je da je otac Novaka Đokovića, Srđan, kao i ostatak porodice apsolutno protiv rata, ali da treba da budu veoma oprezni, jer je AO događaj od globalne važnosti, prenosi australijski Ejdž. "Kada imate… »

Direktor Australijan opena: "Đokovići, budite oprezni!"

Sportske.net 28.01.2023
Nakon što se otac Novaka Đokovića Srđan na meču četvrtfinala Australijan opena između njegovog sina i Rusa Andreja Rubljova pojavio u istom kadru sa ljudima u publici koji su nosili ruske zastave majice sa znakom "Z" njegovo ponašanje naišlo je… »

Direktor Australijan opena: Porodica Đoković je protiv rata

Vesti online 28.01.2023
Direktor Australijan opena (AO) Kreg Tajli izjavio je da je otac Novaka Đokovića, Srđan, kao i ostatak porodice apsolutno protiv rata, ali da treba da budu veoma oprezni, jer je AO događaj od globalne važnosti, prenosi australijski Ejdž (The Age)… »

Upozorenje Đokoviću: Oglasio se direktor Australijan opena i otkrio nove detalje "afere Rusija"

Večernje novosti 28.01.2023
Kreg Tajli, direktor Australijan opena, upozorio je porodicu Đoković pred finale protiv Stefanosa Cicipasa u nedelju od 09.30. Tanjug/AP Podsećanja radi, Novakov otac Srđan je nakon jedne od pobeda srpskog tenisera snimljen u društvu sa navijačima… »

Direktor Australijan opena brani Novaka i srđana! Oglasio se i on: Pričao sam sa njima, oni ne podržavaju rat!

Mondo 28.01.2023
Kreg Tajli, direktor Australijan opena, pričao je sa Novakovom porodicom... Kreg Tajli, direktor Australijan opena, pričao je sa Novakovom porodicom... Novak Đoković prošao je u finale Australijan opena, tamo će igrati sa Stefanosom Cicipasom, a pre… »

Direktor Australijan opena upozorio Đokoviće, otkrio kako se osećaju: Pričao sam sa njima

Nova 28.01.2023
Kreg Tajli, direktor Australijan opena, upozorio je porodicu Đoković pred finale protiv Stefanosa Cicipasa u nedelju od 09.30. Nakon incidenta Srđana Đokovića sa navijačima podigla se velika bura, a nije se dugo čekalo da odgovori i direktor… »

Direktor Australijan opena Đokovićima: Budite oprezni

B92 28.01.2023
Direktor Australijan opena Kreg Tajli osvrnuo se na nepriliku u kojoj se našao Srđan Đoković. Novakov otac je nakon jedne od pobeda srpskog tenisera uhvaćen u istom kadru sa navijačima koji su nosili ruske zastave i majice sa znakom "Z". Zbog… »

Vesti dana »