Povezane vesti
Milojević podvukao crtu: „Prucev ima drugačiju radnu etiku od ostalih mladih igrača“!
Hot sport 28.01.2023
Trener „crveno-belih“ zadovoljan je pripremama šampiona Srbije Crvena zvezda je pobedila na 5 od 6 utakmica a jedini poraz je došao od ekipe Ludogoreca. – Zadovoljan sam urađenim, odnosom igrača, time koliko smo i kako radili. Postoji kliše da „može… »
Milojević najavljuje "Zvezdino proleće": Očekujem da u nastavku sezone imamo više energije
Euronews 28.01.2023
Završili su fudbaleri Crvene zvezde pripreme u Turskoj i pred njima je glazura forme pred početak drugog dela sezone koji počinje u subotu, 4. februara derbijem protiv Vojvodine (16h). Šef stručnog štaba Crvene zvezde Miloš Milojević zadovoljan je… »
To neću da trpim, bio sam veoma ljut! Trener Zvezde se javio posle priprema, a 1 igrač ga iznenadio: "On je nezgodan"
Mondo 28.01.2023
Miloš Milojević napravio je analizu urađenog na pripremama Crvene zvezde. Miloš Milojević napravio je analizu urađenog na pripremama Crvene zvezde. Crvena zvezda završila je pripreme u Turskoj. U generalnoj probi pobedila je Austriju Lustenau (3:2) i… »
Milojević sumirao utiske sa priprema Zvezde, dva imena odskočila - hoće li dobiti minutažu?
Sportske.net 28.01.2023
Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je danas da je zadovoljan odrađenim pripremama u Antaliji i istakao da će "crveno-beli" u nastavku sezone biti "energični, željni utakmica i lepršavi". "Zadovoljan sam urađenim, odnosom igrača, time… »
Milojević: Imamo dobru grupu i igrača i ljudi
Sport klub 28.01.2023
Podeli : Trener Crvene zvezde Miloš Milojević rezimirao je sve ono što je urađeno na pripremnom periodu u Antaliji. „Zadovoljan sam urađenim, odnosom igrača, time koliko smo i kako radili. Postoji kliše da ‘može bolje’ i zaista je moglo, ali odradili smo… »
Vesti dana »
"Lopovi, lopovi": Građani i studenti sačekali Selakovića i ostale optužene ispred Specijalnog suda
Glas Zaječara pre 23 minutajoš 37 povezanih
Svetski dan borbe protiv raka: u fokusu ljudi, prevencija i rana dijagnostika
Subotica.com pre 1 satjoš 22 povezane
Brnabić: Birački spisak najažurniji do sada, ljudi preminu, neko se preseli, promeni prebivalište, sve se lako uoči
Jugmedia pre 38 minutajoš 20 povezanih
"Nema nikakav kontakt sa osobom", Kaja se preko saradnika oglasila nakon što je izgoreo lokal njenog prvog muža
Telegraf pre 43 minutajoš 18 povezanih