Повезане вести

Милојевић подвукао црту: „Пруцев има другачију радну етику од осталих младих играча“!

Милојевић подвукао црту: „Пруцев има другачију радну етику од осталих младих играча“!

Хот спорт 28.01.2023
Тренер „црвено-белих“ задовољан је припремама шампиона Србије Црвена звезда је победила на 5 од 6 утакмица а једини пораз је дошао од екипе Лудогореца. – Задовољан сам урађеним, односом играча, тиме колико смо и како радили… »
Милојевић најављује "Звездино пролеће": Очекујем да у наставку сезоне имамо више енергије

Милојевић најављује "Звездино пролеће": Очекујем да у наставку сезоне имамо више енергије

Еуроневс 28.01.2023
Завршили су фудбалери Црвене звезде припреме у Турској и пред њима је глазура форме пред почетак другог дела сезоне који почиње у суботу, 4. фебруара дербијем против Војводине (16х). Шеф стручног штаба Црвене звезде Милош… »
То нећу да трпим, био сам веома љут! Тренер Звезде се јавио после припрема, а 1 играч га изненадио: "Он је незгодан"

То нећу да трпим, био сам веома љут! Тренер Звезде се јавио после припрема, а 1 играч га изненадио: "Он је незгодан"

Мондо 28.01.2023
Милош Милојевић направио је анализу урађеног на припремама Црвене звезде. Милош Милојевић направио је анализу урађеног на припремама Црвене звезде. Црвена звезда завршила је припреме у Турској. У генералној проби победила је… »
Милојевић сумирао утиске са припрема Звезде, два имена одскочила - хоће ли добити минутажу?

Милојевић сумирао утиске са припрема Звезде, два имена одскочила - хоће ли добити минутажу?

Спортске.нет 28.01.2023
Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић рекао је данас да је задовољан одрађеним припремама у Анталији и истакао да ће "црвено-бели" у наставку сезоне бити "енергични, жељни утакмица и лепршави". "Задовољан сам… »
Милојевић: Имамо добру групу и играча и људи

Милојевић: Имамо добру групу и играча и људи

Спорт клуб 28.01.2023
Подели : Тренер Црвене звезде Милош Милојевић резимирао је све оно што је урађено на припремном периоду у Анталији. „Задовољан сам урађеним, односом играча, тиме колико смо и како радили. Постоји клише да ‘може боље’ и заиста… »

Вести дана »