Povezane vesti

Opsednut usporavanjem starenja – godišnje troši dva miliona dolara na tretmane, operacije i dijete

Opsednut usporavanjem starenja – godišnje troši dva miliona dolara na tretmane, operacije i dijete

RTS 28.01.2023
Četrdesetpetogodišnji stručnjak za softver zacrtao je sebi zadatak da povrati mladalačku formu i izgled rigoroznim planom ishrane, konstantnim snimanjima, bolnim medicinskim procedurama i tretmanima, što ga sve zajedno godišnje košta dva miliona… »
Hoću da opet imam 18, podmlađujem sve organe! Bogataš napravio kliniku u kući, 30 lekara radi na procesu - opsednut je!

Hoću da opet imam 18, podmlađujem sve organe! Bogataš napravio kliniku u kući, 30 lekara radi na procesu - opsednut je!

Mondo 28.01.2023
Brajan Džonson, stručnjak za softver koji je stekao ogromno bogatstvo, daje silne milione na tretmane kojima se podmlađuje. Brajan Džonson, stručnjak za softver koji je stekao ogromno bogatstvo, daje silne milione na tretmane kojima se podmlađuje… »
Milijarder (45) troši dva miliona godišnje da bi ponovo imao 18: Prošao bolne procedure, a evo šta mu se dešava srcem i…

Milijarder (45) troši dva miliona godišnje da bi ponovo imao 18: Prošao bolne procedure, a evo šta mu se dešava srcem i…

Kurir 28.01.2023
Milijarder Brajan Džonson (45) troši oko 2 miliona dolara godišnje kako bi se podmladio i ponovo izgledao kao 18-godišnjak. Plaća tim od preko 30 lekara i medicinskih stručnjaka koji bi trebalo da mu pomognu da "preokrene proces starenja". Redovno… »
„Želim opet da imam 18 godina“: Tajkun troši milione na podmlađivanje

„Želim opet da imam 18 godina“: Tajkun troši milione na podmlađivanje

Nova 28.01.2023
Na kožu nanosi sedam vrsti krema. Tajkun Brajan Džonson (45) troši oko 2 miliona dolara godišnje kako bi se podmladio i ponovo izgledao kao 18-godišnjak. Plaća tim od preko 30 lekara i medicinskih stručnjaka koji bi trebalo da mu pomognu da… »

Vesti dana »