Повезане вести

Опседнут успоравањем старења – годишње троши два милиона долара на третмане, операције и дијете

Опседнут успоравањем старења – годишње троши два милиона долара на третмане, операције и дијете

РТС 28.01.2023
Четрдесетпетогодишњи стручњак за софтвер зацртао је себи задатак да поврати младалачку форму и изглед ригорозним планом исхране, константним снимањима, болним медицинским процедурама и третманима, што га све заједно годишње… »
Хоћу да опет имам 18, подмлађујем све органе! Богаташ направио клинику у кући, 30 лекара ради на процесу - опседнут је!

Хоћу да опет имам 18, подмлађујем све органе! Богаташ направио клинику у кући, 30 лекара ради на процесу - опседнут је!

Мондо 28.01.2023
Брајан Џонсон, стручњак за софтвер који је стекао огромно богатство, даје силне милионе на третмане којима се подмлађује. Брајан Џонсон, стручњак за софтвер који је стекао огромно богатство, даје силне милионе на третмане… »
Милијардер (45) троши два милиона годишње да би поново имао 18: Прошао болне процедуре, а ево шта му се дешава срцем и плућима…

Милијардер (45) троши два милиона годишње да би поново имао 18: Прошао болне процедуре, а ево шта му се дешава срцем и плућима…

Курир 28.01.2023
Милијардер Брајан Џонсон (45) троши око 2 милиона долара годишње како би се подмладио и поново изгледао као 18-годишњак. Плаћа тим од преко 30 лекара и медицинских стручњака који би требало да му помогну да "преокрене процес… »
„Желим опет да имам 18 година“: Тајкун троши милионе на подмлађивање

„Желим опет да имам 18 година“: Тајкун троши милионе на подмлађивање

Нова 28.01.2023
На кожу наноси седам врсти крема. Тајкун Брајан Џонсон (45) троши око 2 милиона долара годишње како би се подмладио и поново изгледао као 18-годишњак. Плаћа тим од преко 30 лекара и медицинских стручњака који би требало да му… »

Вести дана »