Povezane vesti
Rama: Vučić i ja imamo potpuno različita stanovišta po pitanju Kosova
RTV 28.01.2023
PODGORICA - Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i on uvek imaju potpuno različita stanovišta po pitanju Kosova, koje, kako je rekao, Vučić zove Kosovo i Metohija. "Za mene je to slobodna, demokratska, suverena… »
Politika 28.01.2023
PODGORICA - Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i on uvek imaju potpuno različita stanovišta po pitanju Kosova, koje, kako je rekao, Vučić zove Kosovo i Metohija. „Za mene je to slobodna, demokratska, suverena… »
Euronews 28.01.2023
Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i on uvek imaju potpuno različita stanovišta po pitanju Kosova, koje, kako je rekao, Vučić zove Kosovo i Metohija. "Za mene je to slobodna, demokratska, suverena država Kosovo… »
Vesti dana »
Sportski svet je zgrožen! Evo kako je Donald Tramp izbrisao crveni karton američkom fudbaleru na Mundijalu
Večernje novosti pre 43 minutajoš 38 povezanih
Kovač: Zakoni koji su na dnevnom redu imaju za cilj sprovođenje preporuka ODIHR-a
RTV pre 3 minutajoš 17 povezanih
Ovo se nikada pre nije dogodilo: U četvrtfinalu nema tri najtrofejnije reprezentacije
Nova pre 58 minutajoš 27 povezanih