Povezane vesti
Rama: Vučić i ja imamo potpuno različita stanovišta po pitanju Kosova
RTV 28.01.2023
PODGORICA - Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i on uvek imaju potpuno različita stanovišta po pitanju Kosova, koje, kako je rekao, Vučić zove Kosovo i Metohija. "Za mene je to slobodna, demokratska, suverena… »
Politika 28.01.2023
PODGORICA - Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i on uvek imaju potpuno različita stanovišta po pitanju Kosova, koje, kako je rekao, Vučić zove Kosovo i Metohija. „Za mene je to slobodna, demokratska… »
Euronews 28.01.2023
Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i on uvek imaju potpuno različita stanovišta po pitanju Kosova, koje, kako je rekao, Vučić zove Kosovo i Metohija. "Za mene je to slobodna, demokratska, suverena država… »
Vesti dana »
BLOG “Zar nemate empatiju, naše kolege kidnapuju organi reda”: Studenti u Nišu „upali“ u zgradu Rektorata, u pripremi nove blokade
Nova pre 1 satjoš 33 povezane
Održana blokada u Beogradu na vodi: Periodični incidenti – maskirani mladići, automobili prolazili kroz okupljene
Novi magazin pre 41 minutajoš 22 povezane
Hvala Savi i asistentima, mi smo izneli priču: Jovanović jasan nakon pobede, Partizan nastavlja dalje!
Hot sport pre 2 satajoš 23 povezane
Koje zemlje su bile protiv otvaranja klastera 3? „Ima još sedam dana do konačne odluke“
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih