Повезане вести
Ђоковић против Циципаса за троструко већи улог
Политика 28.01.2023
Најбољи српски спортиста савладао Пола (САД) са 7:5, 6:1, 6:2 и пласирао се у финале (сутра 9.30 часова) у којем ће играти за нову, десету титулу у Мелбурну, повратак на прво место АТП листе и изједначење рекорда у броју гренд… »
Како игра, Новак ће и сина Стефана дочекати на АТП туру
Нова 28.01.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић игра у недељу финале против Стефаноса Циципаса и то ће му бити шанса да узме свој 22. гренд слем трофеј. Већ је одавно јасно да је прошлу деценију завршио као најдоминантнији играч на АТП… »
Ђоковић се сутра бори за 22. Гренд слем у каријери: Кладионице кажу да је Србин изразити фаворит!
Хот спорт 28.01.2023
Још један корак до циља. Српски тенисер Новак Ђоковић, пласирао се у финале Аустралијан опена, које ће играти против Стефаноса Циципаса у недељу од 9:30 часова. И поред повреде која га је мучила на старту турнира, Новак је… »
Белорускиња се обратила Новаку Ђоковићу! Док је славила, написала му ову поруку на Инстаграму! (фото)
Мондо 28.01.2023
Освајачица Аустралијан опена нашла време да на Инстаграму пошаље поруку Нолету. Освајачица Аустралијан опена нашла време да на Инстаграму пошаље поруку Нолету. Белоруска шампионка Аустралијан опена Арина Сабаленка добила је низ… »
Провокација у Мелбурну: „Застава није битна, сви знају одакле сам“
Нова 28.01.2023
Није могло без увлачења политике у спорт, иако се стално прича о раздвајању те две сфере живота. Белоруска тенисерка Арина Сабаленка срећна је због победе у финалу Аустралијан опена. Описује суботњи окршај са Еленом Рибакином… »
Ђоковић сутра у финалу Аустралијан опена против Циципаса
Дневник 28.01.2023
МЕЛБУРН: Српски тенисер Новак Ђоковић играће сутра у финалу Отвореног првенаства Аустралије против Грка Стефаноса Циципаса. Меч почиње у 9.30 по средњеевропском времену. Српски тенисер је у полуфиналу био бољи од Американца… »
Новаков биланс против Циципаса - Следи ли нова драма у пет сетова?
Спортске.нет 28.01.2023
Белорускиња Арина Сабаленка је данас освојила Аустралијан опен у женској конкуренцији, а у недељу од 09.30 часова по нашем времену сазнаћемо ко ће бити нови шампион и у мушкој конкуренцији - да ли наш Новак Ђоковић или Грк… »
ФОТО Ђоковић честитао победници Аустралијан опена, она му послала посебну поруку пред финале
Нова 28.01.2023
Српски тенисер има велику подршку. Белоруска тенисерка Арина Сабаленка освојила је титулу на Аустралијан опену у Мелбурну. Она је у финалу савладала Елену Рибакину, казахстанску представницу у три сета, са 4:6, 6:3, 6:4 за два… »
Ђоковић добио одговор: Сабаленка послала поруку Новаку пред финале Аустралијан опена против Циципаса
Вечерње новости 28.01.2023
БЕЛОРУСКА тенисерка Арина Сабаленка добила је бројне честитке за освајање првог гренд слема у каријери, а једна од њих стигла је и од најбољег тенисера света свих времена, Новака Ђоковића. Ноле је на Инстаграму упутио честитке… »
Сабаленка: И даље сви знају да сам Белорускиња
Спорт клуб 28.01.2023
Подели : Белоруска тенисерка Арина Сабаленка освојила је у Мелбурну прву гренд слем титулу, чиме је свакако направила резултат каријере. – Ово је лудо. Пресрећна сам. Тешко је објаснити осећања у овом тренутку. Ово је најбољи… »
Сабаленка: И даље сви знају да сам Белорускиња
Спорт клуб 28.01.2023
Подели : Белоруска тенисерка Арина Сабаленка освојила је у Мелбурну прву гренд слем титулу, чиме је свакако направила резултат каријере. – Ово је лудо. Пресрећна сам. Тешко је објаснити осећања у овом тренутку. Ово је најбољи… »
Сабаленка након титуле на АО: ''и даље сви знају да сам Белорускиња''
Вечерње новости 28.01.2023
Блоруска тенисерка Арина Сабаленка освојила је своју прву Гренд слем титулу, победом над Рибакином на Аустралијан опену резултатом 2:1 (4:6, 6:3, 6:4). ФОТО: Тањуг/АП Остварила је најбољи резултат каријере, а након меча није… »
Ђоковић честитао Сабаленки: Српски тенисер упутио лепе речи и пораженој тенисерки!
Хот спорт 28.01.2023
Српски тенисер се огласио поводом финала Аустралијан опена у женској конкуренцији Арина Сабаленка је освојила своју прву Гренд слем титулу, савладавши Елену Рибакину са 2:1, по сетовима 4:6/6:3/6:4 након два и по сата игре… »
Новаче, покажи им ко је газда! Све о финалу Аустралијан опена - кад се игра, шта каже историја и шта је дупли улог!
Мондо 28.01.2023
Новак Ђоковић игра против Стефаноса Циципаса у Мелбурну за титулу и прво место. Новак Ђоковић игра против Стефаноса Циципаса у Мелбурну за титулу и прво место. Новак Ђоковић игра против Стефаноса Циципаса за титулу на Аустралијан… »
Бекер пред финале АО-а: „Ово је историја тениса а ми је узимамо здраво за готово“!
Хот спорт 28.01.2023
Бивши тренер Новака Ђоковића очекује узбудљиво финале Новак Ђоковић и Стефанос Циципас играју у недељу од 9:30 часова финале Аустралијан опена. Српски тенисер се бори за рекордну 22. Гренд слем титулу док Грк жели да дође до… »
Вести дана »

Протест испред Правног факултета: Власт репресијом и насиљем покушава да сузбије бунт грађана
Бета пре 22 минутајош 37 повезаних

Временска прогноза Србије: краткотрајни пљускови у Београду и најава новог топлотног таласа
Наслови.аи пре 2 сатајош 41 повезана

Вучић у Новом Саду, зборови нису могли до председника; протести у Београду и сутра у Ужицу
BBC News пре 2 сатајош 20 повезаних