Povezane vesti

Protest frilensera ispred vlade, simbolično spalili pristigla poreska rešenja

Novi magazin 28.01.2023
Udruženje radnika na internetu (frilenseri) protestovalo je danas ispred vlade Srbije zbog načina oporezivanja dohotka i visine poreskih stopa i simbolično su spalili poreska rešenja koja su im stigla. Predsednik tog udruženja Miran Pogačar rekao je… »

Na novom protestu frilensera ispred Vlade Srbije zahtev za smanjenje poreskih obaveza

Slobodna Evropa 28.01.2023
Frilenseri u Srbiji održali su u subotu, 28. januara, još jedan protest zbog načina na koji je Vlada, zakonom, regulisala njihove poreske obaveze. Udruženje radnika na internetu, koje je organizator protesta, zahteva sastanak sa predstavnicima… »

Protest frilensera zbog rešenja o retroaktivnom plaćanju poreza

RTS 28.01.2023
Grupa frilensera okupila se ispred zgrade Vlade kako bi izrazila nezadovoljstvo zbog retroaktivnog naplaćivanja poreza u periodu od 2017. do 2020. godine. Predsednik Udruženja radnika na internetu Miran Pogačar rekao je da zahtev jasan, da nema… »

FOTO: Protest frilensera ispred vlade, simbolično spalili poreska rešenja

Radio 021 28.01.2023
Frilenseri su protestovali ispred vlade Srbije zbog načina oporezivanja dohotka i visine poreskih stopa i simbolično su spalili poreska rešenja koja su im stigla. Predsednik Udruženje radnika na internetu Miran Pogačar rekao je da je jedan od… »

Protest frilensera: Spalili poreska rešenja ispred Vlade Srbije

Euronews 28.01.2023
Grupa frilensera okupila se danas ispred zgrade Vlade kako bi izrazila nezadovoljstvo zbog retroaktivnog naplaćivanja poreza u periodu od 2017. do 2020. godine, javlja agencija Fonet. Predsednik Udruženja radnika na internetu Miran Pogačar rekao je da… »

Protest frilensera ispred Vlade, simbolično spalili pristigla poreska rešenja

N1 Info 28.01.2023
Udruženje radnika na internetu (frilenseri) protestovali su ispred Vlade Srbije zbog načina oporezivanja dohotka i visine poreskih stopa. Oni su simbolično spalili poreska rešenja koja su im stigla. Predsednik udruženja Miran Pogačar je rekao da… »

Protest frilensera ispred Vlade, simbolično spalili pristigla poreska rešenja

Danas 28.01.2023
Udruženje radnika na internetu (frilenseri) protestovalo je danas ispred vlade Srbije zbog načina oporezivanja dohotka i visine poreskih stopa. Okupljeni su simbolično spalili poreska rešenja koja su im stigla. Predsednik tog udruženja Miran Pogačar… »

Protest frilensera ispred Vlade, simbolično spalili pristigla poreska rešenja

Insajder 28.01.2023
Udruženje radnika na internetu (frilenseri) protestovali su danas ispred vlade Srbije zbog načina oporezivanja dohotka i visine poreskih stopa i simbolično su spalili poreska rešenja koja su im stigla. Predsednik tog udruženja Miran Pogačar rekao je… »

Vesti dana »