Повезане вести

Ацо Петровић поново изненадио: Тражио да Партизан и Звезда не играју АБА лигу, а сада је саопштио неочекиване вести хрватској…

Ацо Петровић поново изненадио: Тражио да Партизан и Звезда не играју АБА лигу, а сада је саопштио неочекиване вести хрватској…

Вечерње новости 28.01.2023
СЕЛЕКТОР Хрватске националне селекције, Ацо Петровић донео је неочекивану одлуку. ФОТО: ЕПА Наиме, у фебруару месецу 2023. године он ће и дефинитивно рећи збогом својој тренерској кошаркашкој каријери. Прослављени стручњак… »
''Аца Трица'' завршава тренерску каријеру: ''Доста је било''

''Аца Трица'' завршава тренерску каријеру: ''Доста је било''

Спортске.нет 28.01.2023
Актуелни спортски директор репрезентације Хрватске и вршилац дужности селектора Александар Петровић најавио је да ће му предстојеће утакмице против Швајцарске и Аустрије у претквалификацијама за Европско првенство бити последње… »
Хрват тражио да избаце звезду и Партизан из АБА лиге, САД опет шокирао: Врло сам миран, одлучио сам да је ово крај!

Хрват тражио да избаце звезду и Партизан из АБА лиге, САД опет шокирао: Врло сам миран, одлучио сам да је ово крај!

Мондо 28.01.2023
У фебруару ће публика у Загребу моћи да се опрости од великог тренера Александара Петровића! У фебруару ће публика у Загребу моћи да се опрости од великог тренера Александара Петровића! Репрезентација Хрватске 23. и 26. фебруара… »

Вести дана »