Povezane vesti
O njihovoj svađi priča se već 10 godina! Nevena Božović otkrila u kakvom je odnosu sa Sarom Jo - priznala pravu istinu!
Mondo 28.01.2023
Nevena Božović i Sara Jo su nekada bile deo grupe "Moje tri", a od tada datiraju priče o njihovom navodno lošem odnosu. Nevena Božović i Sara Jo su nekada bile deo grupe "Moje tri", a od tada datiraju priče o njihovom navodno lošem odnosu. Pevačica… »
Nevena Božović otvorila dušu o sukobu sa Sarom Jo! Pevačica otkrila u kakvim su odnosima a evo šta je rekla o učešću na…
Kurir 28.01.2023
Pevačica Nevena Božović progovorila je o odnosu sa koleginicom Sarom Jo kao i o tome da li bi nekada ponovo učestvovala na Evroviziji. Pevačica je otkrila zašto se medijski povukla i nije toliko prisutna na javnim događajima i dešavanjima, pa se dotakla… »
Vesti dana »
VIDEO Mića Berić pričao o pobedi Partizana: Evo kako je Penjaroja doveo u red crno-bele
Nova pre 4 satijoš 13 povezanih
"LAŽE!" Amerika pritiska Zelenskog da preda Donbas, Rubio ga brutalno napao: „Ne znam zašto izgovara takve stvari“
Blic pre 6 satijoš 4 povezane
Vazdušna zaštita baltičkih država: Francuska danas raspoređuje četiri borbena aviona "rafal" u Litvaniju
Kurir pre 39 minutajoš 1 povezana
Malo je verovatno da će napadi na Iran dovesti do promene vlasti: Merc: Uglavnom se to loše završavalo u prošlim sukobima
Kurir pre 10 minutajoš 1 povezana