Povezane vesti
Breni sam bio žigolo, a boba je slao šljuku da me prebije: Muzičar tvrdio da je bio s njom u vezi - Ona je opasna žena!
Mondo 28.01.2023
Pre nekoliko godina javnost je bila šokirana tvrdnjama pevača Arlekina koje su se ticale Lepe Brene. Pre nekoliko godina javnost je bila šokirana tvrdnjama pevača Arlekina koje su se ticale Lepe Brene Lepa Brena sve do veze sa suprugom Slobodanom… »
"Tužio sam brenu za pokušaj ubistva, boba je slao šljuku da me ubije" Muzičar tvrdio da je sa pevačicom bio u vezi! Nastao…
Kurir 28.01.2023
Lepa Brena sve do veze sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem nije javno pričala o njenim ljubavima. Gotovo se nije znalo ko su njeni partneri, pričalo se samo za Sašu Popovića, ali ona je i o toj temi ćutala. Svojevremeno se u medijima… »
Vesti dana »

Kod beogradskog Londona protest "Nismo vaše mete", blokade i odavanje pošte u više gradova Srbije
RTS pre 50 minutajoš 62 povezane

Univerzitet u Beogradu odgovorio na dopis koji je Slavica Đukić Dejanović uputila rektorima i dekanima: Izostanak plata je protivzakonit
Nova pre 8 satijoš 18 povezanih

Niški studenti saopštili da je uhapšen Arsen Milosavljević sa Medicinskog fakulteta
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

Ovo je porodica koja je stradala u strašnom napadu Rusije: Ono što je pronađeno ispod ruševina slama srce (foto/video)
Kurir pre 7 satijoš 18 povezanih