Povezane vesti
Breni sam bio žigolo, a boba je slao šljuku da me prebije: Muzičar tvrdio da je bio s njom u vezi - Ona je opasna žena!
Mondo 28.01.2023
Pre nekoliko godina javnost je bila šokirana tvrdnjama pevača Arlekina koje su se ticale Lepe Brene. Pre nekoliko godina javnost je bila šokirana tvrdnjama pevača Arlekina koje su se ticale Lepe Brene Lepa Brena sve do veze sa suprugom Slobodanom Bobom… »
"Tužio sam brenu za pokušaj ubistva, boba je slao šljuku da me ubije" Muzičar tvrdio da je sa pevačicom bio u vezi! Nastao haos…
Kurir 28.01.2023
Lepa Brena sve do veze sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem nije javno pričala o njenim ljubavima. Gotovo se nije znalo ko su njeni partneri, pričalo se samo za Sašu Popovića, ali ona je i o toj temi ćutala. Svojevremeno se u medijima pojavila… »
Vesti dana »
Više opština Zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu, vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
Euronews pre 1 satjoš 37 povezanih
Predsednik sindikata GSP „Centar“ o nesreći na Dorćolu: Ovakve situacije direktno pokazuju koliko problemi u sistemu mogu biti opasni (VIDEO)
Insajder pre 24 minutajoš 117 povezanih
U četiri od pet niških opština prosečne plate premašile 100.000 dinara
B92 pre 19 minutajoš 33 povezane
Ivan Ninić: Ubijeni Aleksandar Nešović povezivan sa Kokezinom „paralelnom carinom“
Vreme pre 12 satijoš 10 povezanih
Iran spreman da prebaci obogaćeni uranijum u Kinu uz garancije Pekinga
Politika pre 14 minutajoš 36 povezanih