Povezane vesti
Imam traumu, stalno mi se ta slika vraća u glavi: Ćana nikad više neće zapevati na jednom mestu - Tamo više ne idem!
Mondo 28.01.2023
Ćana zbog onoga što je proživela i danas ima traume i nikad više ne odlazi na ovo mesto. Ćana zbog onoga što je proživela i danas ima traume i nikad više ne odlazi na ovo mesto. Pevačica Stanojka Mitrović Ćana, koja važi za najveću kraljicu kada su u… »
"Bilo je strašno": Ćana godinama živi sa velikom traumom: "Stalno mi se vraća ta slika u glavi"
Blic 28.01.2023
Pevačica Stanojka Mitrović poznatija kao Ćana proglašena je za kraljicu iznenađenja. Ona se na brojnim veseljima pojavljivala u najrazličitijim izdanjima, a stizala je svim mogućim prevoznim sredstvima. Koliko je ljudi vole, govori činjenica da je skoro… »
Vesti dana »

Alkaraz ubacio rivala u mašinicu! Novi imidž, stare navike: "Ćelavi" Karlitos na impresivan način izborio plasman u treće kolo US opena!
Kurir pre 13 minutajoš 20 povezanih

Danas je Velika Gospojina ili Uspenje Presvete Bogorodice, ili Međudnevnica a ovo su predanja i običaji! Velika Gospojina
Volim Zrenjanin pre 28 minutajoš 12 povezanih

Izmene na linijama gradskog prevoza tokom "bir festa" Od danas pa do kraja meseca! Neke menjaju trasu, a ova stajališta se ukidaju
Kurir pre 33 minutajoš 6 povezanih

I dalje gužve na granicama: Na ovoj se najduže čeka, AMSS uputio važan apel vozačima (foto)
Blic pre 19 minutajoš 5 povezanih

Profesor FPN o kašnjenju plata: Bojim se da je državna kasa već ispražnjena, da nismo likvidni kao država i društvo
Nova pre 23 minutajoš 1 povezana