Povezane vesti

Automobil naleteo na vozača trolejbusa dok je nameštao trolu

Politika 28.01.2023
- Na vozača trolejbusa koji je nameštao trole na vozilu večeras je na Plavom mostu u Beogradu naleteo automobil, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. „Dobili smo poziv zbog nezgode na Plavom mostu u pravcu ka naselju Medaković i naša ekipa je… »

Vozač trolejbusa koga je udario automobil: Od bolova ne znam gde sam

N1 Info 28.01.2023
U Beogradu, na Plavom mostu u traci ka naselju Medaković dogodila se nesreća, kada je vozač trolejbusa izašao da namesti motke nakon čega ga je udario automobil. Nakon sudara je prevezen u Urgentni centar. „Izašao sam iz trolejbusa da namestim… »

Teška nesreća na plavom mostu: Vozač trolejbusa izašao da otkloni kvar na mreži, na njega naleteo automobil

Blic 28.01.2023
Večeras se u Beogradu desila velika nezgoda, kada je vozač trolejbusa udaren dok je pokušavao da otkloni kvar na mreži. - Dobili smo poziv sa mesta nezgode i naša ekipa je otišla na lice mesta - potvrđeno je za "Blic" iz Hitne pomoći. Iz Gradskog… »

Teška nesreća na Plavom mostu: Vozač trolejbusa izašao da namesti motke, na njega naleteo automobil

Nova 28.01.2023
Na vozača trolejbusa koji je nameštao trole na vozilu večeras je na Plavom mostu u Beogradu naleteo automobil, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. „Dobili smo poziv zbog nezgode na Plavom mostu u pravcu ka naselju Medaković i naša ekipa je… »

Automobil udario vozača trolejbusa dok je nameštao trole

Radio 021 28.01.2023
Automobil je naleteo na vozača trolejbusa u Beogradu koji je izašao iz vozila da namesti trole koje su se otkačile sa kontaktne mreže. Nezgoda se dogodila oko 19.30h, na Plavom mostu, rečeno je u MUP-u. "Vozač ima vidljivu povredu noge. U pitanju je… »

Beograd, automobil naleteo na vozača trolejbusa dok je nameštao trole

RTS 28.01.2023
Na Plavom mostu u Beogradu automobil je uradio vozača trolejbusa koji je izašao iz vozila da namesti trolu. Nezgoda se dogodila oko 19.30, rečeno je RTS-u u MUP-u. "Dobili smo poziv zbog nezgode na Plavom mostu u pravcu ka naselju Medaković i naša… »

Od bolova ne znam gde sam! Prve reči vozača trolejbusa posle nesreće na Plavom mostu, udario ga auto

Kurir 28.01.2023
Večeras se u Beogradu, tačnije na Plavom mostu u traci ka naselju Medaković dogodila nesreća, kada je vozač trolejbusa izašao da namesti motke nakon čega da je udario automobil. Vozač Zoran Pavlović iz Beograda prevezen je u Urgentni centar… »

Nezgoda na Plavom mostu: Vozača trolejbusa udario automobil

B92 28.01.2023
Beograd -- U Beogradu se večeras desila nezgoda kada je vozača trolejbusa udario automobil dok je nameštao motke na vozilu. "Dobili smo poziv sa mesta nezgode i naša ekipa je otišla na lice mesta", potvrđeno je iz Hitne pomoći. Na Plavom mostu u… »

Vozač izašao iz trolejbusa da namesti motke, udario ga auto: Teška nesreća na Plavom mostu

Kurir 28.01.2023
Večeras se u Beogradu desila saobraćajna nesreća, kada je vozač trolejbusa udaren dok je nameštao motke na vozilu. - Dobili smo poziv sa mesta nezgode i naša ekipa je otišla na lice mesta - potvrđeno je iz Hitne pomoći. Na Plavom mostu u pravcu… »

Vesti dana »