Povezane vesti
Automobil naleteo na vozača trolejbusa dok je nameštao trolu
Politika 28.01.2023
- Na vozača trolejbusa koji je nameštao trole na vozilu večeras je na Plavom mostu u Beogradu naleteo automobil, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. „Dobili smo poziv zbog nezgode na Plavom mostu u pravcu ka naselju Medaković i naša ekipa je… »
Vozač trolejbusa koga je udario automobil: Od bolova ne znam gde sam
N1 Info 28.01.2023
U Beogradu, na Plavom mostu u traci ka naselju Medaković dogodila se nesreća, kada je vozač trolejbusa izašao da namesti motke nakon čega ga je udario automobil. Nakon sudara je prevezen u Urgentni centar. „Izašao sam iz trolejbusa da namestim… »
Teška nesreća na plavom mostu: Vozač trolejbusa izašao da otkloni kvar na mreži, na njega naleteo automobil
Blic 28.01.2023
Večeras se u Beogradu desila velika nezgoda, kada je vozač trolejbusa udaren dok je pokušavao da otkloni kvar na mreži. - Dobili smo poziv sa mesta nezgode i naša ekipa je otišla na lice mesta - potvrđeno je za "Blic" iz Hitne pomoći. Iz Gradskog… »
Teška nesreća na Plavom mostu: Vozač trolejbusa izašao da namesti motke, na njega naleteo automobil
Nova 28.01.2023
Na vozača trolejbusa koji je nameštao trole na vozilu večeras je na Plavom mostu u Beogradu naleteo automobil, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. „Dobili smo poziv zbog nezgode na Plavom mostu u pravcu ka naselju Medaković i naša ekipa je… »
Automobil udario vozača trolejbusa dok je nameštao trole
Radio 021 28.01.2023
Automobil je naleteo na vozača trolejbusa u Beogradu koji je izašao iz vozila da namesti trole koje su se otkačile sa kontaktne mreže. Nezgoda se dogodila oko 19.30h, na Plavom mostu, rečeno je u MUP-u. "Vozač ima vidljivu povredu noge. U pitanju je… »
Beograd, automobil naleteo na vozača trolejbusa dok je nameštao trole
RTS 28.01.2023
Na Plavom mostu u Beogradu automobil je uradio vozača trolejbusa koji je izašao iz vozila da namesti trolu. Nezgoda se dogodila oko 19.30, rečeno je RTS-u u MUP-u. "Dobili smo poziv zbog nezgode na Plavom mostu u pravcu ka naselju Medaković i naša… »
Od bolova ne znam gde sam! Prve reči vozača trolejbusa posle nesreće na Plavom mostu, udario ga auto
Kurir 28.01.2023
Večeras se u Beogradu, tačnije na Plavom mostu u traci ka naselju Medaković dogodila nesreća, kada je vozač trolejbusa izašao da namesti motke nakon čega da je udario automobil. Vozač Zoran Pavlović iz Beograda prevezen je u Urgentni centar… »
Vozač izašao iz trolejbusa da namesti motke, udario ga auto: Teška nesreća na Plavom mostu
Kurir 28.01.2023
Večeras se u Beogradu desila saobraćajna nesreća, kada je vozač trolejbusa udaren dok je nameštao motke na vozilu. - Dobili smo poziv sa mesta nezgode i naša ekipa je otišla na lice mesta - potvrđeno je iz Hitne pomoći. Na Plavom mostu u pravcu… »
Vesti dana »
„Predsednik mora da ode“: Sagovornici Danasa o političkoj krizi u Južnoj Koreji
Danas pre 1 satjoš 44 povezane
Verbalni sukob ambasadora Rusije i SAD u UN zbog eskalacije sukoba u Siriji; Kac: Postoji šansa za dogovor o taocima
RTS pre 1 satjoš 19 povezanih
Tužilac Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
NIN pre 6 satijoš 15 povezanih