Повезане вести

Возач тролејбуса кога је ударио аутомобил: Од болова не знам где сам

Возач тролејбуса кога је ударио аутомобил: Од болова не знам где сам

Н1 Инфо 28.01.2023
У Београду, на Плавом мосту у траци ка насељу Медаковић догодила се несрећа, када је возач тролејбуса изашао да намести мотке након чега га је ударио аутомобил. Након судара је превезен у Ургентни центар. „Изашао сам из… »
Тешка несрећа на плавом мосту: Возач тролејбуса изашао да отклони квар на мрежи, на њега налетео аутомобил

Тешка несрећа на плавом мосту: Возач тролејбуса изашао да отклони квар на мрежи, на њега налетео аутомобил

Блиц 28.01.2023
Вечерас се у Београду десила велика незгода, када је возач тролејбуса ударен док је покушавао да отклони квар на мрежи. - Добили смо позив са места незгоде и наша екипа је отишла на лице места - потврђено је за "Блиц" из Хитне… »
Аутомобил ударио возача тролејбуса док је намештао троле

Аутомобил ударио возача тролејбуса док је намештао троле

Радио 021 28.01.2023
Аутомобил је налетео на возача тролејбуса у Београду који је изашао из возила да намести троле које су се откачиле са контактне мреже. Незгода се догодила око 19.30х, на Плавом мосту, речено је у МУП-у. "Возач има видљиву… »
Тешка несрећа на Плавом мосту: Возач тролејбуса изашао да намести мотке, на њега налетео аутомобил

Тешка несрећа на Плавом мосту: Возач тролејбуса изашао да намести мотке, на њега налетео аутомобил

Нова 28.01.2023
На возача тролејбуса који је намештао троле на возилу вечерас је на Плавом мосту у Београду налетео аутомобил, речено је Тањугу у Хитној помоћи. „Добили смо позив због незгоде на Плавом мосту у правцу ка насељу Медаковић и наша… »
Од болова не знам где сам! Прве речи возача тролејбуса после несреће на Плавом мосту, ударио га ауто

Од болова не знам где сам! Прве речи возача тролејбуса после несреће на Плавом мосту, ударио га ауто

Курир 28.01.2023
Вечерас се у Београду, тачније на Плавом мосту у траци ка насељу Медаковић догодила несрећа, када је возач тролејбуса изашао да намести мотке након чега да је ударио аутомобил. Возач Зоран Павловић из Београда превезен је у… »

Вести дана »