Повезане вести
Возач тролејбуса кога је ударио аутомобил: Од болова не знам где сам
Н1 Инфо 28.01.2023
У Београду, на Плавом мосту у траци ка насељу Медаковић догодила се несрећа, када је возач тролејбуса изашао да намести мотке након чега га је ударио аутомобил. Након судара је превезен у Ургентни центар. „Изашао сам из… »
Тешка несрећа на плавом мосту: Возач тролејбуса изашао да отклони квар на мрежи, на њега налетео аутомобил
Блиц 28.01.2023
Вечерас се у Београду десила велика незгода, када је возач тролејбуса ударен док је покушавао да отклони квар на мрежи. - Добили смо позив са места незгоде и наша екипа је отишла на лице места - потврђено је за "Блиц" из Хитне… »
Аутомобил ударио возача тролејбуса док је намештао троле
Радио 021 28.01.2023
Аутомобил је налетео на возача тролејбуса у Београду који је изашао из возила да намести троле које су се откачиле са контактне мреже. Незгода се догодила око 19.30х, на Плавом мосту, речено је у МУП-у. "Возач има видљиву… »
Тешка несрећа на Плавом мосту: Возач тролејбуса изашао да намести мотке, на њега налетео аутомобил
Нова 28.01.2023
На возача тролејбуса који је намештао троле на возилу вечерас је на Плавом мосту у Београду налетео аутомобил, речено је Тањугу у Хитној помоћи. „Добили смо позив због незгоде на Плавом мосту у правцу ка насељу Медаковић и наша… »
Од болова не знам где сам! Прве речи возача тролејбуса после несреће на Плавом мосту, ударио га ауто
Курир 28.01.2023
Вечерас се у Београду, тачније на Плавом мосту у траци ка насељу Медаковић догодила несрећа, када је возач тролејбуса изашао да намести мотке након чега да је ударио аутомобил. Возач Зоран Павловић из Београда превезен је у… »
Вести дана »

Осмеси, блицеви, златна огрлица и Трамп у центру пажње: Свиће ли 'историјска зора" на Блиском истоку
BBC News пре 1 сатјош 31 повезана

Може ли Звезда после фенера да сруши и Жалгирис? Саша Обрадовић дебитује вечерас - ево где можете да гледате нови меч црвено-белих у Евролиги!
Курир пре 35 минутајош 26 повезаних

У Новом Саду и данас променљиво облачно, температура до 17 степени
Радио 021 пре 2 сатајош 15 повезаних