Повезане вести

Преминуо је брат Марије Шерифовић, певачица открила најтужнију страну себе: Оцу сам опростила иако…

Преминуо је брат Марије Шерифовић, певачица открила најтужнију страну себе: Оцу сам опростила иако…

Свет & Скандал 29.01.2023
Брат Марије Шерифовић умро је веома млад Откако је крочила на јавну сцену њен живот интригира сваког. Марија Шерифовић увек без длаке на језику одговори на свако новинарско питање, мада иако нам делује да о њеном животу готово… »
(Видео) "знам колико мојих колега живе лажне животе": Марија Шерифовић отворено о најинтимнијим детаљима из живота у емисији…

(Видео) "знам колико мојих колега живе лажне животе": Марија Шерифовић отворено о најинтимнијим детаљима из живота у емисији…

Блиц 28.01.2023
Искрену исповест певачице Марије Шерифовић пратите у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" у среду у 22 х само на Блиц телевизији, на МТС каналу 115. Марија Шерифовић је као и увек без длаке на језику причала о… »
"Многе колеге из медија живе потпуно лажне животе": Шерифовићева проговорила о најинтимнијим детаљима

"Многе колеге из медија живе потпуно лажне животе": Шерифовићева проговорила о најинтимнијим детаљима

Вечерње новости 28.01.2023
МАРИЈА Шерифовић важи за једну од оних који немају длаке на језику. Сада је причала о детаљима из живота, а открила је и појединости о којима је до сада веома ретко говорила. Фото: Ата имагес Маријин отац је имао брак пре него… »

Вести дана »