Повезане вести
"Преварио сам те и пре задруге" Звезданово признање сломило Ану на делове, она кренула да плаче: Ти си био моје све! (видео)
Курир 29.01.2023
Ријалити учесница Ана Ћурчић и њен бивши невенчани муж Звездан Славнић осамили су се на Рајском острву и попричали о њиховом односу. - Хоћу да причамо нормално и искрено - рекао је Звездан. - Ја сам увек причала искрено са… »
На корак до помирења? Звездан и Ана се упутили на острво да се осаме! Бивши супружници урадили неочекиван потез (видео)
Курир 29.01.2023
Ријалити учесници Ана Ћурчић и Звездан Славнић одлучили су да попричају након свега и разјасне њихов однос. Наиме, Звездан и Ана су сели на чамац и упутили се ка Рајском острву. Ана је била скептична али је ипак пристала да оде… »
"Око за око, зуб за зуб" Ана спрема бруталну освету Звездану, љубавници дала брука надимак, а овакав је живот имала с…
Курир 29.01.2023
Ана Ћурчић отворила је душу о свему што је у протеклом периоду преживљавала због Звездана Славнића. - Воли те он(Звездан као Бога) - рекла је Маја. - Не воли тај никог, воли само себе. Знам да ви имате намеру да му помогнете… »
Ана Ћурчић отворила душу! Након што је Звездан насрнуо на њу открила кроз какав је пакао пролазила: Не могу више да трпим!…
Курир 29.01.2023
Ана Ћурчић признала је Зорици Марковић да је годинама живела у страху због Звездана Славнића. - Не знам шта му ово значи - рекла је Зорица. - Само не желим да се моја деца сада брину. Питала сам га да ли је свестан шта ми је… »
Вести дана »

Трамп потписао мировни споразум! "Почела друга фаза преговора у Гази, не би било договора да нисмо напали Иран" (фото/видео)
Курир пре 17 минутајош 154 повезане

Истраживање Црте: За студентску листу 44 одсто, блок предвођен Вучићем на 32
Н1 Инфо пре 3 сатајош 15 повезаних

Интимно венчање у цркви и гала славље за 500 званица: Најлепши понедељак у животу певача Звезда Гранда
Хелло пре 27 минутајош 27 повезаних

ЕУ у Србији и С.Македонији отвара центре за развој вештачке интелигенције
Бета пре 2 сатајош 26 повезаних