Повезане вести

"Преварио сам те и пре задруге" Звезданово признање сломило Ану на делове, она кренула да плаче: Ти си био моје све! (видео)

"Преварио сам те и пре задруге" Звезданово признање сломило Ану на делове, она кренула да плаче: Ти си био моје све! (видео)

Курир 29.01.2023
Ријалити учесница Ана Ћурчић и њен бивши невенчани муж Звездан Славнић осамили су се на Рајском острву и попричали о њиховом односу. - Хоћу да причамо нормално и искрено - рекао је Звездан. - Ја сам увек причала искрено са… »
На корак до помирења? Звездан и Ана се упутили на острво да се осаме! Бивши супружници урадили неочекиван потез (видео)

На корак до помирења? Звездан и Ана се упутили на острво да се осаме! Бивши супружници урадили неочекиван потез (видео)

Курир 29.01.2023
Ријалити учесници Ана Ћурчић и Звездан Славнић одлучили су да попричају након свега и разјасне њихов однос. Наиме, Звездан и Ана су сели на чамац и упутили се ка Рајском острву. Ана је била скептична али је ипак пристала да оде… »
"Око за око, зуб за зуб" Ана спрема бруталну освету Звездану, љубавници дала брука надимак, а овакав је живот имала с…

"Око за око, зуб за зуб" Ана спрема бруталну освету Звездану, љубавници дала брука надимак, а овакав је живот имала с…

Курир 29.01.2023
Ана Ћурчић отворила је душу о свему што је у протеклом периоду преживљавала због Звездана Славнића. - Воли те он(Звездан као Бога) - рекла је Маја. - Не воли тај никог, воли само себе. Знам да ви имате намеру да му помогнете… »
Ана Ћурчић отворила душу! Након што је Звездан насрнуо на њу открила кроз какав је пакао пролазила: Не могу више да трпим!…

Ана Ћурчић отворила душу! Након што је Звездан насрнуо на њу открила кроз какав је пакао пролазила: Не могу више да трпим!…

Курир 29.01.2023
Ана Ћурчић признала је Зорици Марковић да је годинама живела у страху због Звездана Славнића. - Не знам шта му ово значи - рекла је Зорица. - Само не желим да се моја деца сада брину. Питала сам га да ли је свестан шта ми је… »

Вести дана »