Povezane vesti
"Prevario sam te i pre zadruge" Zvezdanovo priznanje slomilo Anu na delove, ona krenula da plače: Ti si bio moje sve! (video)
Kurir 29.01.2023
Rijaliti učesnica Ana Ćurčić i njen bivši nevenčani muž Zvezdan Slavnić osamili su se na Rajskom ostrvu i popričali o njihovom odnosu. - Hoću da pričamo normalno i iskreno - rekao je Zvezdan. - Ja sam uvek pričala iskreno sa tobom - dodala je Ana. -… »
Na korak do pomirenja? Zvezdan i Ana se uputili na ostrvo da se osame! Bivši supružnici uradili neočekivan potez (video)
Kurir 29.01.2023
Rijaliti učesnici Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić odlučili su da popričaju nakon svega i razjasne njihov odnos. Naime, Zvezdan i Ana su seli na čamac i uputili se ka Rajskom ostrvu. Ana je bila skeptična ali je ipak pristala da ode sa njim. - On hoće da… »
"Oko za oko, zub za zub" Ana sprema brutalnu osvetu Zvezdanu, ljubavnici dala bruka nadimak, a ovakav je život imala s…
Kurir 29.01.2023
Ana Ćurčić otvorila je dušu o svemu što je u proteklom periodu preživljavala zbog Zvezdana Slavnića. - Voli te on(Zvezdan kao Boga) - rekla je Maja. - Ne voli taj nikog, voli samo sebe. Znam da vi imate nameru da mu pomognete, tešite ga, ali meni to ne… »
Ana Ćurčić otvorila dušu! Nakon što je Zvezdan nasrnuo na nju otkrila kroz kakav je pakao prolazila: Ne mogu više da trpim!…
Kurir 29.01.2023
Ana Ćurčić priznala je Zorici Marković da je godinama živela u strahu zbog Zvezdana Slavnića. - Ne znam šta mu ovo znači - rekla je Zorica. - Samo ne želim da se moja deca sada brinu. Pitala sam ga da li je svestan šta mi je uradio, ništa loše nisam… »
Vesti dana »
Macut sa ministrima položio vence na mestu gde je ubijen premijer Zoran Đinđić (foto)
Blic pre 12 minutajoš 42 povezane
Poznat potencijalni protivnik Novaka Đokovića ukoliko pobedi Džeka Drejpera
Danas pre 1 satjoš 82 povezane
Pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine, temperature do 18 stepeni
Glas Zaječara pre 1 satjoš 22 povezane