Povezane vesti

Na korak do pomirenja? Zvezdan i Ana se uputili na ostrvo da se osame! Bivši supružnici uradili neočekivan potez (video)

Na korak do pomirenja? Zvezdan i Ana se uputili na ostrvo da se osame! Bivši supružnici uradili neočekivan potez (video)

Kurir 29.01.2023
Rijaliti učesnici Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić odlučili su da popričaju nakon svega i razjasne njihov odnos. Naime, Zvezdan i Ana su seli na čamac i uputili se ka Rajskom ostrvu. Ana je bila skeptična ali je ipak pristala da ode sa njim. - On… »
"Prevario sam te i pre zadruge" Zvezdanovo priznanje slomilo Anu na delove, ona krenula da plače: Ti si bio moje sve! (video)

"Prevario sam te i pre zadruge" Zvezdanovo priznanje slomilo Anu na delove, ona krenula da plače: Ti si bio moje sve! (video)

Kurir 29.01.2023
Rijaliti učesnica Ana Ćurčić i njen bivši nevenčani muž Zvezdan Slavnić osamili su se na Rajskom ostrvu i popričali o njihovom odnosu. - Hoću da pričamo normalno i iskreno - rekao je Zvezdan. - Ja sam uvek pričala iskreno sa tobom - dodala je… »
"Oko za oko, zub za zub" Ana sprema brutalnu osvetu Zvezdanu, ljubavnici dala bruka nadimak, a ovakav je život imala s…

"Oko za oko, zub za zub" Ana sprema brutalnu osvetu Zvezdanu, ljubavnici dala bruka nadimak, a ovakav je život imala s…

Kurir 29.01.2023
Ana Ćurčić otvorila je dušu o svemu što je u proteklom periodu preživljavala zbog Zvezdana Slavnića. - Voli te on(Zvezdan kao Boga) - rekla je Maja. - Ne voli taj nikog, voli samo sebe. Znam da vi imate nameru da mu pomognete, tešite ga, ali meni… »
Ana Ćurčić otvorila dušu! Nakon što je Zvezdan nasrnuo na nju otkrila kroz kakav je pakao prolazila: Ne mogu više da…

Ana Ćurčić otvorila dušu! Nakon što je Zvezdan nasrnuo na nju otkrila kroz kakav je pakao prolazila: Ne mogu više da…

Kurir 29.01.2023
Ana Ćurčić priznala je Zorici Marković da je godinama živela u strahu zbog Zvezdana Slavnića. - Ne znam šta mu ovo znači - rekla je Zorica. - Samo ne želim da se moja deca sada brinu. Pitala sam ga da li je svestan šta mi je uradio, ništa loše… »

Vesti dana »