Povezane vesti
Posle skandalozne tuče sa editom, Indi otkrila šok detalje! Evo gde su sestre završile s majkom nakon makljaže!
Mondo 29.01.2023
Sestre Edita i Indi Aradinović našle su se u epicentru skandala nakon što je do javnosti dospeo snimak na kom se makljaju nasred ulice, a pevačica je sada otkrila gde su završile nakon sukoba. Sestre Edita i Indi Aradinović našle su se u epicentru… »
Jovana Jeremić se potukla sa sestrom! Evo zašto je sve počelo - tresla ce cela zgrada!
Mondo 29.01.2023
Voditeljka Jovana Jeremić ispričala je kako se potukla sa sestrom u stanu i kako je nastao haos. Voditeljka Jovana Jeremić ispričala je kako se potukla sa sestrom u stanu i kako je nastao haos. U jeku skandala pevačica i sestara Edite i Indi Aradinović… »
"Imaju dogovor duše, oni su karmički vezani" Indi dala svoj sud o odnosu Zvezdana i Ane: Treba da mu oprosti i živi u miru!
Kurir 29.01.2023
Pevačica Indira Indi Aradinović govorila je o aktuelnim dešavanjima kako u svom životu tako i inače. Naime, pevačica se dotakla i "Zadruge" i kontraverznog odnosa Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića. - Zadruga je život. Njima se život dešava javno, ništa nije… »
Veliki intervju Indi Aradinović posle skandalozne tuče sa Editom: Otkrila šok detalje, evo gde su posle makljaže završile…
Kurir 29.01.2023
Pevačica Indira Aradinović Indi ovih dana nalazi se u epicentru skandala zbog snimka tuče sa rođenom sestrom, takođe pevačicom Editom, a o njima i njihovom sukobu i odnosu bruje svi domaći mediji. U velikom intervjuu Indi je progovorila o porodičnim… »
„Edita je čisti bokser, ko Knele, baš me dobro nabada“: Indi na šokantan način objasnila tuču s sestrom
Nova 29.01.2023
Osvrnula se na skandal. Nekoliko dana nakon što je isplivao snimak na kojem se rođene sestre Edita i Indi tuku na sred ulice, strasti se ne smiruju. Sestre Aradinović su se nekoliko puta oglašavale povodom ove situacije, a Indi je sada gostovala u emisji… »
Šok u jutarnjem! Indi pustili skandalozni snimak tuče, Jovana Jeremić priznala: "tukla sam se i ja sa sestrom, gorela je…
Blic 29.01.2023
Žestoki sukob između sestara Indi i Edite Aradinović, koji je eskalirao tučom nasred ulice, zaprepastio je domaću javnost. Indi je bila gošća u jutarnjem programu na Pink televiziji gde je govorila o sukobu sa sestrom. Njih dve su se čupale i šutirale… »
"Ovde me baš dobro nabada" Indi o batinama koje je popila od rođene sestre: Mi se glasno bijemo i makljamo! Otkrila razlog tuče…
Kurir 29.01.2023
Pevačice Indira i Edita Aradinović žestoko su se potukle usred bela dana i pesnicama dokazale da iz sestrinske ljubavi vrlo lako može da se izrodi brutalno nasilje, a razlog njihovog sukoba su navodno pretnje koje je Indi upućivala mlađoj sestri. Sad je… »
Vesti dana »
Godišnjica Trampovog drugog mandata: Carine donose bezbednost i prihode, čeka se odluka Vrhovnog suda
Euronews pre 36 minutajoš 33 povezane
Pešić nikad kraći posle poraza od Partizana, objasnio zbog čega je njegov tim izgubio
Nova pre 27 minutajoš 66 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
Glas Zaječara pre 8 satijoš 6 povezanih