Повезане вести
После скандалозне туче са едитом, Инди открила шок детаље! Ево где су сестре завршиле с мајком након макљаже!
Мондо 29.01.2023
Сестре Едита и Инди Арадиновић нашле су се у епицентру скандала након што је до јавности доспео снимак на ком се макљају насред улице, а певачица је сада открила где су завршиле након сукоба. Сестре Едита и Инди Арадиновић нашле… »
Јована Јеремић се потукла са сестром! Ево зашто је све почело - тресла це цела зграда!
Мондо 29.01.2023
Водитељка Јована Јеремић испричала је како се потукла са сестром у стану и како је настао хаос. Водитељка Јована Јеремић испричала је како се потукла са сестром у стану и како је настао хаос. У јеку скандала певачица и сестара… »
"Имају договор душе, они су кармички везани" Инди дала свој суд о односу Звездана и Ане: Треба да му опрости и живи у миру!
Курир 29.01.2023
Певачица Индира Инди Арадиновић говорила је о актуелним дешавањима како у свом животу тако и иначе. Наиме, певачица се дотакла и "Задруге" и контраверзног односа Ане Ћурчић и Звездана Славнића. - Задруга је живот. Њима се живот… »
Велики интервју Инди Арадиновић после скандалозне туче са Едитом: Открила шок детаље, ево где су после макљаже завршиле…
Курир 29.01.2023
Певачица Индира Арадиновић Инди ових дана налази се у епицентру скандала због снимка туче са рођеном сестром, такође певачицом Едитом, а о њима и њиховом сукобу и односу брује сви домаћи медији. У великом интервјуу Инди је… »
„Едита је чисти боксер, ко Кнеле, баш ме добро набада“: Инди на шокантан начин објаснила тучу с сестром
Нова 29.01.2023
Осврнула се на скандал. Неколико дана након што је испливао снимак на којем се рођене сестре Едита и Инди туку на сред улице, страсти се не смирују. Сестре Арадиновић су се неколико пута оглашавале поводом ове ситуације, а Инди… »
Шок у јутарњем! Инди пустили скандалозни снимак туче, Јована Јеремић признала: "тукла сам се и ја са сестром, горела је…
Блиц 29.01.2023
Жестоки сукоб између сестара Инди и Едите Арадиновић, који је ескалирао тучом насред улице, запрепастио је домаћу јавност. Инди је била гошћа у јутарњем програму на Пинк телевизији где је говорила о сукобу са сестром. Њих две… »
"Овде ме баш добро набада" Инди о батинама које је попила од рођене сестре: Ми се гласно бијемо и макљамо! Открила разлог туче…
Курир 29.01.2023
Певачице Индира и Едита Арадиновић жестоко су се потукле усред бела дана и песницама доказале да из сестринске љубави врло лако може да се изроди брутално насиље, а разлог њиховог сукоба су наводно претње које је Инди… »
Вести дана »

"Британија ће признати Палестину овог викенда": Тајмс тврди: Све ће се десити након што се Трамп врати у Вашингтон
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана