Povezane vesti
Najjeziviji napad ajkule do sada, nije mu bilo spasa! Roniocu odgrizla glavu, prestravljeni ribari gledali ubistvo
Mondo 29.01.2023
Velike bele ajkule mogu da narastu do 6 metara i teže do 2 tone i imaju do 300 oštrih nazubljenih zuba. Velike bele ajkule mogu da narastu do 6 metara i teže do 2 tone i imaju do 300 oštrih nazubljenih zuba. Velika bela ajkula obezglavila je ronioca pred… »
Ajkula odgrizla glavu roniocu u Meksiku
Radio 021 29.01.2023
Velika bela ajkula duga 5,8 metara odgrizla je glavu roniocu u Meksiku u prvom smrtonosnom napadu ajkula ove godine na tom području, javljaju američki mediji. Manuel Lopez ronio je kako bi skupio mekušce u zalivu Tobari kada je napadnut i ubijen pred… »
Vesti dana »
Novi sukobi na granici između Tajlanda i Kambodže, jedan tajlandski vojnik poginuo, četiri ranjena
Nedeljnik pre 7 minutajoš 30 povezanih
Tramp udario na Zelenskog kao nikad do sad: "Razočaran sam, on neće?!": Počinje novi ciklus pregovora i velika opasnost za Ukrajinu
Blic pre 47 minutajoš 32 povezane
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 22 minutajoš 31 povezana
Profesor Ekonomskog: Sankcije NBS izazvale bi širok spektar poremećaja
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih