Povezane vesti
Bojana Novaković o susretu sa patrijarhom: Ukazala sam mu na opasnost od projekta Jadar
Danas 29.01.2023
Glumica i ekološka aktivistkinja Bojana Novaković rekla je danas da se tokom vikenda u Njujorku srela sa poglavarom Srpske pravoslavne crkve Porfirijem, kojem je ukazala na opasnost od projekta Jadar kompanije Rio Tinto i eksploatacije litijuma u Srbiji… »
Bojana Novaković: Razgovarala sam s patrijarhom o litijumu i ulio mi je nadu
N1 Info 29.01.2023
Glumica i aktivistkinja Bojana Novaković objavila je na Tviteru da se tokom vikenda u Njujorku srela sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve Porfirijem kojem je ukazala na opasnost od projekta Jadar kompanije Rio Tinto i eksploatacije litijuma u Srbiji… »
Bojana Novaković razgovarala sa Porfirijem o Rio Tintu: „Uzbuđena sam zbog nade koju mi je dao“ FOTO
Nova 29.01.2023
Glumica i aktivistkinja Bojana Novaković objavila je na svom Tviter nalogu da je sa Patrijarhom Porfirijem razgovarala o eksploataciji litijuma u Srbiji, te da joj je njegov odgovor ulio veliku nadu. Kako je Novaković napisala, ovog vikenda imala je… »
Vesti dana »
Evroposlanica Irena Joveva posetila Dijanu Hrka: „Došla sam da joj kažem da nije sama“
Nedeljnik pre 39 minutajoš 33 povezane
Milomir Jaćimović nastavlja štrajk glađu, okupljeni građani pokušali da spreče uklanjanje autobusa; MUP: Policija u Novom Sadu postupa isključivo u skladu sa zakonom i ovlašćenjima
RTV pre 54 minutajoš 135 povezanih
Tramp podržava zakon o sankcijama za zemlje koje posluju sa Rusijom sa carinama do 500%
Naslovi.ai pre 10 satijoš 25 povezanih
Vesić izneo odbranu u tužilaštvu, ali nije odgovarao na pitanja tužilaštva
Sputnik pre 4 satijoš 42 povezane
Hrvati skandirali "Ubij Srbina" u Podgorici: Orilo se i "Za dom spremni", Crnogorci ih izviždali
Mondo pre 19 minutajoš 27 povezanih