Povezane vesti
Bojana Novaković o susretu sa patrijarhom: Ukazala sam mu na opasnost od projekta Jadar
Danas 29.01.2023
Glumica i ekološka aktivistkinja Bojana Novaković rekla je danas da se tokom vikenda u Njujorku srela sa poglavarom Srpske pravoslavne crkve Porfirijem, kojem je ukazala na opasnost od projekta Jadar kompanije Rio Tinto i eksploatacije litijuma u Srbiji… »
Bojana Novaković: Razgovarala sam s patrijarhom o litijumu i ulio mi je nadu
N1 Info 29.01.2023
Glumica i aktivistkinja Bojana Novaković objavila je na Tviteru da se tokom vikenda u Njujorku srela sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve Porfirijem kojem je ukazala na opasnost od projekta Jadar kompanije Rio Tinto i eksploatacije litijuma u Srbiji… »
Bojana Novaković razgovarala sa Porfirijem o Rio Tintu: „Uzbuđena sam zbog nade koju mi je dao“ FOTO
Nova 29.01.2023
Glumica i aktivistkinja Bojana Novaković objavila je na svom Tviter nalogu da je sa Patrijarhom Porfirijem razgovarala o eksploataciji litijuma u Srbiji, te da joj je njegov odgovor ulio veliku nadu. Kako je Novaković napisala, ovog vikenda imala je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Iran proglasio "raketnu dominaciju" nad nebom Izraela, Tramp dao rok Teheranu od 48 sati za otvaranje Ormuskog moreuza pre udara na elektrane
Insajder pre 5 minutajoš 118 povezanih
Luka Rogan posle ubedljive pobede Srbije nad Litvanijom: Dali smo sve od sebe i na kraju uspeli
Politika pre 1 satjoš 25 povezanih
Crvena zvezda - Partizan: Sve je spremno za drugi "večiti" derbi u sezoni
Mondo pre 2 satajoš 34 povezane
Mladenci: Koja je simbolika ovog praznika i zašto se danas mese mladenčići?
Glas Zaječara pre 7 satijoš 27 povezanih