Povezane vesti

Zbog divljana završio u policiji! Sloba Vasić se sada oglasio i otkrio detalje - "Svakome se to desi, pa i meni"

Zbog divljana završio u policiji! Sloba Vasić se sada oglasio i otkrio detalje - "Svakome se to desi, pa i meni"

Mondo 29.01.2023
Pevač Sloba Vasić nedavno je priveden zbog saobraćajnog prekršaja, a sada se prvi put oglasio i otkrio zašto je prekoračio brzinu. Pevač Sloba Vasić nedavno je priveden zbog saobraćajnog prekršaja, a sada se prvi put oglasio i otkrio zašto je prekoračio… »
Pevač napravio prekršaj, završio u policiji! Sada otkrio detalje: Svima se to desi! Sloba Vasić otvorio dušu

Pevač napravio prekršaj, završio u policiji! Sada otkrio detalje: Svima se to desi! Sloba Vasić otvorio dušu

Kurir 29.01.2023
U medijima je kao bomba odjeknula vest da je pevač Sloba Vasić priveden zbog saobraćajnog prekršaja. Naime, pevač je prekršaj napravio na autoputu Beograd - Subotica na deonici između Inđije i Beške gde ga je kamera za merenje prosečne brzine snimila i… »
"Blam me je" Sloba Vasić otkrio zbog čega je završio u policiji: "Nisam divljak"

"Blam me je" Sloba Vasić otkrio zbog čega je završio u policiji: "Nisam divljak"

Blic 29.01.2023
U medijima je pre nekoliko meseci odjeknula vest da je pevač Sloba Vasić priveden u policiju zbog prekoračenja brzine. Pevač je rešio da stavi tačku na sva nagađanja, pa je u emisiji „Grand Magazin“ objasnio šta se zapravo desilo tog dana. - Ja mislim da… »

Vesti dana »

Danas počinje proleće

Danas počinje proleće

Stav.life pre 52 minutajoš 46 povezanih
Muslimani širom sveta danas obeležavaju prvi dan Ramazanskog bajrama

Muslimani širom sveta danas obeležavaju prvi dan Ramazanskog bajrama

Serbian News Media pre 42 minutajoš 13 povezanih
Odbojkaši Vojvodine savladali Spartak u derbiju kola

Odbojkaši Vojvodine savladali Spartak u derbiju kola

Radio 021 pre 1 satjoš 20 povezanih