Повезане вести
Ужас! Залетео се као фурија и прошао кроз стакло! Ана вриштала, Звездан беснео - "Хтео сам живот да дам за тебе" (видео)
Мондо 29.01.2023
Звездан Славнић побеснео је након разговора са бившом невенчаном супругом, Аном Ћурчић. Звездан Славнић побеснео је након разговора са бившом невенчаном супругом, Аном Ћурчић. Учесник Задруге, Звездан Славнић не може да се смири… »
Испливао прљав веш звездана и ане! Прича се да се задужио 700.000 €: "Хистерисала је у кладионици, он је пљунуо дечка"
Мондо 29.01.2023
Звездан Славнић и његова бивша невенчана супруга сусрели су се први пут у Задрузи након његове прељубе, а сада је у јавности почео је да испливава њихов "прљав веш". Звездан Славнић и његова бивша невенчана супруга сусрели… »
Узнемирујуће! Звездан се залетео из све снаге и поломио врата! Као разјарени бик прошао кроз стакло, све се распрштало (видео)…
Курир 29.01.2023
Ријалити учесник Звездан Славнић залетео се и прошао кроз врата након разговора са бившом супругом Аном Ћурчић. Наиме, он се залетео из све снаге и прошао кроз врата. Ана је у том тренутку кренула да вришти и да га дозива памети… »
Плашио сам се да ми се син не заљуби у жену! Мока изненадио - "Тржио сам да звижде, како бих знао да се не љубе"
Мондо 29.01.2023
Прослављени кошаркаш и отац учесника Задруге, Звездана, Мока Славнић био је гост емисије "Сценирање" на Курир телевизији, где се дотакао периода када је његов син био у затвору, као и њиховог односа. Прослављени кошаркаш и… »
Шок! Плашио сам се да ми се син не заљуби у супругу! Мока шокирао: Говорио сам Звездану да тапшу, како бих знао да се не љубе…
Курир 29.01.2023
Звездан Славнић, ријалити такмичар, многима је познат по његовом криминалом досијеу и чињеници да је одлежао 9 година у затвору због убиства Оливера Јовановића. Зоран Мока Славнић, Звезданов отац, гостовао је у емисији… »