Povezane vesti

"Što je bila sa mnom 15 godina" Zvezdan besan na Ana što je ušla u rijaliti, pa priznao da li ostaje u vezi sa Anđelom!

"Što je bila sa mnom 15 godina" Zvezdan besan na Ana što je ušla u rijaliti, pa priznao da li ostaje u vezi sa Anđelom!

Kurir 30.01.2023
Zvezdan Slavnić, koji je javno prevario i ostavio posle 15 godina veze Anu Ćurčić sa 22 godine mlađom Novljankom Anđelom Đuričić, progovorio je o sukobu koji je pre nekoliko trenutaka imao sa Anom Ćurčić. - Ja očito grešim i prerano… »
"Želim njegovo dete, pa makar bila sama!" Anđela se ni trunku ne kaje zbog veze sa Zvezdanom, ima i taktika za suočavanje sa…

"Želim njegovo dete, pa makar bila sama!" Anđela se ni trunku ne kaje zbog veze sa Zvezdanom, ima i taktika za suočavanje sa…

Kurir 30.01.2023
Anđela Đuričić, ljubavnica Zvezdana Slavnića, koji je posle 15 godina veze prevario i ostavio javno nevenčanu suprugu Anu Ćurčič, progovorila je o situaciji u kojoj se našla otkako je u rijaliti ušla Ana. Kako si? Šta se dešava? - pitao je… »
Zbog ovog razgovora je Zvezdan proleteo kroz staklo! "Ana, prevario sam te i pre Zadruge", jauci odjekuju Šimanovcima (video)

Zbog ovog razgovora je Zvezdan proleteo kroz staklo! "Ana, prevario sam te i pre Zadruge", jauci odjekuju Šimanovcima (video)

Blic 29.01.2023
Rijaliti takmičarka Ana Ćurčić i njen nevenčani muž Zvezdan Slavnić osamili su se večeras na Rajskom ostrvu i popričali o njihovom odnosu, nakon čega je nastao potpuni haos. - Hoću da pričamo normalno i iskreno - rekao je Zvezdan Slavnić. -… »
Strava i užas u "zadruzi": Zvezdan Slavnić telom prošao kroz staklo, Ana se trese i vrišti (foto)

Strava i užas u "zadruzi": Zvezdan Slavnić telom prošao kroz staklo, Ana se trese i vrišti (foto)

Blic 29.01.2023
Takmičari "Zadruge" Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić odlučili su da popričaju i razjasne njihov odnos, a onda se dogodila jeziva scena. Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić su, naime, seli na čamac i uputili se ka Rajskom ostrvu, a ona je isprva bila… »

Vesti dana »