Povezane vesti
"Ne može samo Guči i prada, ta muzika smara" - Goca potkačila kolege i otkrila šta je više ne loži: Postalo je strašno!
Mondo 30.01.2023
Pevačica Goca Tržan otkrila je šta misli o današnjoj popularnoj muzici, koje stvari je u poslu više ne "lože" i progovorila o ćerki Leni. Pevačica Goca Tržan otkrila je šta misli o današnjoj popularnoj muzici, koje stvari je u poslu više ne "lože" i… »
"Pred nama su muzli kravu" Goca iskreno o životu na selu, pa potkačila kolege: "Njihova muzika smara", pomenula i ćerku
Blic 29.01.2023
Goca Tržan je vikend provela kod svekrve, odakle je donela domaće proizvode, pa je otkrila koliko uživa u odmoru na selu. - Pravo iz Bača, rekla mi je svekrva da ih pozdravim, mi odemo tamo za vikend, doneli smo domaći kajmak, sir, pred nama su muzli… »
Vesti dana »
Pogođeni američki konzulat u Dubaiju i baza u Kataru, SAD potopile iranski ratni brod
BBC News pre 59 minutajoš 27 povezanih
Proizvođač mleka: Sve o čemu smo razgovarali sa šefom kabineta ministra demantovano za 24 sata
N1 Info pre 2 satajoš 12 povezanih
"Ubili smo čoveka koji je hteo da likvidira predsednika!" "Ko se na kraju poslednji smejao? Pa, Tramp!" (video, foto)
Kurir pre 28 minutajoš 145 povezanih
Brutalna poruka Nenada Lalatovića: "Popišate se po nama, a neki nemaju deci za hleb! To mi jako smeta"
Telegraf pre 24 minutajoš 31 povezana