Povezane vesti
Taksisti na ispitu o poznavanju Novog Sada 20. februara
RTV 30.01.2023
NOVI SAD - Komisija za polaganje ispita o poznavanju propisa koji regulišu taksi prevoz i o poznavanju Grada Novog Sada obaveštava sve kandidate da će pismeni deo ispita biti održan 20. februara 2023. godine, u Kongresnom centru Novosadskog sajma u… »
Ispit za nove taksiste 20. februara
Dnevnik 30.01.2023
Pismeni deo ispit o poznavanju propisa taksi prevoza i Novog Sada biće održan 20. februara u Kongresnom centru Novosadskog sajma, Hajduk Veljkova 11. Ispit počinje u 13 sati, a prijem prijavljenih kandidata biće održan na glavnom ulazu zgrade… »
Termin za polaganje ispita za taksiste u februaru
Moj Novi Sad 30.01.2023
Komisija za polaganje ispita o poznavanju propisa koji regulišu taksi prevoz i o poznavanju Grada Novog Sada obaveštava sve kandidate da će pismeni deo ispita biti održan 20. februara 2023. godine, u Kongresnom centru Novosadskog sajma u Hajduk… »
Vesti dana »
Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 5 satijoš 5 povezanih
Deo škola nastavlja protest, Đukić Dejanović sa direktorima: Negde obustava rada, negde skraćeni časovi, učenici u protestnoj šetnji (video)
Blic pre 28 minutajoš 23 povezane
Sunovrat temperature: Rhmz popalio alarme! Idemo u debeli minus, a zbog jedne pojave smrzavaćemo se još više!
Blic pre 3 satajoš 16 povezanih