Povezane vesti
Anu bi pojeli da znaju šta je pričala za njih! Moka: Davala mi komplimente, a sada kaže da sam nula od čoveka! Zbog ovoga…
Kurir 30.01.2023
Slavni sportista s mangupskim karakterom ovih dana je u žiži interesovanja zbog svog sina Zvezdana Slavnića koji je aktuelni učesnik rijalitija "Zadruga". Zoran Moka Slavnić gostovao je u emisiji Sceniranje gde je govorio o svom sinu Zvezdanu… »
Moka Slavnić ulazi u Zadrugu: Ani neće biti dobro zbog onoga što će učiniti
Svet & Skandal 30.01.2023
Slavni sportista s mangupskim karakterom Zoran Moka Slavnić gostovao je u emisiji Sceniranje na Kurir televiziji gde je otkrio da mu je velika želja da uđe u rijaliti. Inače on je ovih dana u žiži interesovanja zbog svog sina Zvezdana Slavnića koji… »
"Više bih voleo da uđem u Zadrugu, nego leba da jedem": Moka Slavnić opet šokirao: "Samo su godine problem"
Blic 30.01.2023
Košarkaška legenda Zoran Moka Slavnić izjavio je za domaće medije da ima veliku želju da uđe u rijaliti "Zadruga". Inače, sin Moke Slavnića, Zvezdan trenutno se nalazi u rijalitiju, a pažnju na sebe skrenuo je javnom prevarom žene Ane sa 20… »
Više bih voleo da uđem u Zadrugu, nego leba da jedem! Moka nakon ulaska Zvezdanove bivše šokirao: Ako naprave OVO, SIGURNO…
Kurir 30.01.2023
Slavni sportista s mangupskim karakterom Zoran Moka Slavnić gostovao je u emisiji Sceniranje na Kurir televiziji gde je otkrio da mu je velika želja da uđe u rijaliti. Inače on je ovih dana u žiži interesovanja zbog svog sina Zvezdana Slavnića koji… »
"Voleo bih da su mi javili da je Zvezdan mrtav": Moka priznao kako je njegov sin ubio Olivera Jovanovića, do detalja otkrio…
Blic 30.01.2023
Aktuelni učesnik rijaliti programa "Zadruga 6", Zvezdan Slavnić, mnogima je poznat po njegovom kriminalnom dosijeu i ubistvu Olivera Jovanovića zbog kojeg je osuđen na devet godina zatvora. Njegov otac, Zoran Moka Slavnić, je sada do detalja otkrio… »
"Voleo bih da su mi javili da je zvezdan mrtav!" Moka do detalja otkrio kako je Zvezdan ubio Olivera Jovanovića (video)
Kurir 30.01.2023
Zvezdan Slavnić aktuelni je učesnik rijalitija "Zadruga", a trenutno je u žiži javnosti zbog skorašnjih drama. Međutim, mnogima je poznat i po njegovom kriminalnom dosijeu i ubistvu Olivera Jovanovića zbog kojeg je osuđen na devet godina zatvora… »
On kao mangup, naručio katarini piće: Moka o ubistvu koje je počinio njegov sin - "Oliver je pokušao da ga zaustavi!"
Mondo 30.01.2023
Moka Slavnić o kobnoj noći u kojoj je stradao Oliver Jovanović. Moka Slavnić o kobnoj noći u kojoj je stradao Oliver Jovanović Zoran Moka Slavnić gostovao je u emisiji Sceniranje na Kurir televiziji u kojoj je otkrio detalje ubistva koje je… »
Moka strahovao da mu sin ne preotme suprugu: "Govorio sam im da zvižde iz sobe kako bih znao da se ne ljube", izneo detalje u…
Blic 29.01.2023
Zoran Moka Slavnić, otac zadrugara Zezdana Slavnića, progovorio je o periodu kada mu je sin bio u zatvoru zbog ubistva, te priznao da je ćesto pomišljao da će se Zvezdan zaljubiti u svoju maćehu. Zvezdan je bio osuđen na devet godina zatvora zbog… »
Vesti dana »
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 3 satajoš 1 povezana