Повезане вести

Милановић: Отели смо Косово од Србије

Политика 30.01.2023
ЗАГРЕБ - Косово је отето од Србије, поручио је данас у Петрињи хрватски председник Зоран Милановић и навео: "То смо урадили ми и међународна заједница". Милановић је то рекао новинарима у Петрињи говорећи о рату у Украјини и… »
Милановић против слања оружја Украјини

Милановић против слања оружја Украјини

Слободна Европа 30.01.2023
Хрватски предсједник Зоран Милановић успротивио се слању оружја Украјини у изјави новинарима након испраћаја новог контингента хрватских војника у мисију НАТО-а у Литву. "Ја сам против да се тамо шаље било какво убојно… »
Милановић: Украјинци патолошки мрзе Русе, то је чињеница, Хрвати нису толико мрзели Србе Русију провоцирају Од 2014.

Милановић: Украјинци патолошки мрзе Русе, то је чињеница, Хрвати нису толико мрзели Србе Русију провоцирају Од 2014.

Курир 30.01.2023
Председник Хрватске Зоран Милановић учествовао је у Петрињи на свечаном испраћају 3. хрватског контингента у НАТО мисију у Литванији, и том приликом истакао да је Украјина прича, коју треба надзирати 24 часа, наводи Н1. “Неки у… »
"Косово је отето од Србије, крим никада више неће бити украјина": Зоран Милановић шокирао: Нисмо се ми и Срби толико мрзели!…

"Косово је отето од Србије, крим никада више неће бити украјина": Зоран Милановић шокирао: Нисмо се ми и Срби толико мрзели!…

Курир 30.01.2023
“ Косово је отето од Србије, анектирали смо Косово, која је разлика?” Ово је данас у Петрињи поручио хрватски председник Зоран Милановић који је говорио је о рату у Украјини и другим темама. “То смо урадили ми и међународна… »
Милановић: Анектирали смо Косово, ми и међународна заједница, узето је од Србије

Милановић: Анектирали смо Косово, ми и међународна заједница, узето је од Србије

Вести онлине 30.01.2023
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је, коментаришући рат у Украјини, да Србија и Русија нису исто и додао да је Косово узето и анектирано од Србије. – Србија и Русија нису исто. То је нажалост болна чињеница и опасност… »
"Проћи ће као и прошли пут!" Милановић о немачким тенковима у Украјини!

"Проћи ће као и прошли пут!" Милановић о немачким тенковима у Украјини!

Ало 30.01.2023
Хрватски председник Зоран Милановић поново је данас говорио о рату у Украјини и стању у хрватској војсци и поручио да је, како је навео, "ово што као колективни Запад радимо (у Украјини) неморално", да је његов задатак да… »
„Браво, брате Србине“: Како су хрватски медији видели извештавање српских таблоида о изјави председника Хрватске да је…

„Браво, брате Србине“: Како су хрватски медији видели извештавање српских таблоида о изјави председника Хрватске да је…

Данас 30.01.2023
О реаговању српских таблоида на изјаву председника Хрватске Зорана Милановића да су међународна заједница и његова земља анектирали Косово “узели га од Србије”, писало се у хрватским медијима. Тако је хвратски Н1 о томе писао… »
Милановић: Отели смо Косово од Србије, ми Србе нисмо мрзели као Украјинци Русе

Инсајдер 30.01.2023
Косово је отето од Србије, поручио је данас у Петрињи хрватски председник Зоран Милановић и навео: "То смо урадили ми и међународна заједница", рекао је новинарима у Петрињи говорећи о рату у Украјини и сличностима између Крима… »
"Ми смо отели Косово од Србије!" Милановић изненадио све - "Ко је то урадио ако не ми?!"

"Ми смо отели Косово од Србије!" Милановић изненадио све - "Ко је то урадио ако не ми?!"

Мондо 30.01.2023
Зоран Милановић изјавио је да је Косово отето до Србије. Зоран Милановић изјавио је да је Косово отето до Србије. Хрватски председник Зоран Милановић изјавио је данас у Петрињи да је Косово отето до Србије и навео: "То смо… »

РТС 30.01.2023
Хрватски председник Зоран Милановић рекао је да је Косово отето од Србије. То смо урадили ми и међународна заједница, рекао је Милановић новинарима у Петрињи, говорећи о рату у Украјини и сличностима између Крима и Косова и… »
Милановић: Ми и међународна заједница смо отели Косово од Србије

Милановић: Ми и међународна заједница смо отели Косово од Србије

Правда 30.01.2023
Косово је отето од Србије, поручио је данас у Петрињи хрватски председник Зоран Милановић и навео: "То смо урадили ми и међународна заједница". Милановић је то рекао новинарима у Петрињи говорећи о рату у Украјини и сличностима… »

Ал Јазеера 30.01.2023
Анектирали смо Косово, ми и међународна заједница; ко је то направио него ми; није анексија, него отимање,’ рекао је предсједник Хрватске. Косово је отето од Србије, поручио је у понедјељак предсједник ХрватскеЗоран Милановић и… »
Милановић: Анектирали смо Косово, ми и међународна заједница

Милановић: Анектирали смо Косово, ми и међународна заједница

Нови магазин 30.01.2023
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је, коментаришући рат у Украјини, да Србија и Русија нису исто и додао да је Косово узето и анектирано од Србије. “Србија и Русија нису исто. То је нажалост болна чињеница и опасност… »
"Није шија, него врат" - Милановић: Анектирали смо Косово, ми и међународна заједница смо га отели од Србије

"Није шија, него врат" - Милановић: Анектирали смо Косово, ми и међународна заједница смо га отели од Србије

Еуроневс 30.01.2023
Косово је отето од Србије, поручио је у Петрињи хрватски председник Зоран Милановић и навео: "То смо урадили ми и међународна заједница". Милановић је то рекао новинарима у Петрињи говорећи о рату у Украјини и сличностима… »
Милановић: Ми и међународна заједница смо „узели Косово од Србије“, то је отимање

Милановић: Ми и међународна заједница смо „узели Косово од Србије“, то је отимање

Данас 30.01.2023
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас да су међународна заједница и његова земља анектирали Косово, „узели га од Србије“, преноси портал индекс.хр. Ко је то урадио него ми? Јесмо признали Косово? Није анексија… »
Милановиц́: Косово је отето од Србије, анектирали смо га

Милановиц́: Косово је отето од Србије, анектирали смо га

Спутник 30.01.2023
Косово је отето од Србије, поручио је данас у Петрињи хрватски председник Зоран Милановиц́ и додао: "То смо урадили ми и међународна заједница". Милановиц́ је то рекао новинарима у Петрињи на испрац́ају контигента хрватских… »
Милановић: Анектирали смо Косово, ми и међународна заједница, узето од Србије

Милановић: Анектирали смо Косово, ми и међународна заједница, узето од Србије

Н1 Инфо 30.01.2023
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је, коментаришући рат у Украјини, да Србија и Русија нису исто и додао да је Косово узето и анектирано од Србије. “Србија и Русија нису исто. То је нажалост болна чињеница и опасност… »
Милановић: Анектирали смо Косово, ми и међународна заједница смо га отели од Србије

Милановић: Анектирали смо Косово, ми и међународна заједница смо га отели од Србије

Радио 021 30.01.2023
Косово је отето од Србије, поручио је хрватски председник Зоран Милановић и навео: "То смо урадили ми и међународна заједница". Милановић је то рекао новинарима у Петрињи говорећи о рату у Украјини и сличностима између Крима и… »
Милановић: Анектирали смо Косово, отето је од Србије!

Милановић: Анектирали смо Косово, отето је од Србије!

Ало 30.01.2023
Председник Хрватске, Зоран Милановић, у Петрињи се обратио медијима. Којег врага Турци раде у БиХ? Од Хрватске пудлице раде Борелл, Могхерини и неки медији", рекао је о мировној мисији о БиХ у којем је одбијено суделовање… »
Милановић шокирао: "Косово је отето од Србије, то смо урадили ми и међународна заједница"

Милановић шокирао: "Косово је отето од Србије, то смо урадили ми и међународна заједница"

Телеграф 30.01.2023
Рекао је да је чињеница да Украјинци патолошки мрзе Русе, то је чињеница, уз тврдњу да "Хрвати нису толико мрзели Србе", колико, како наводи, "ови тамо мрзе Русе". "Косово је отето од Србије", поручио је данас у Петрињи… »

Нова 30.01.2023
Хрватски председник Зоран Милановић одржао је конференцију за медије у Петрињи, где се између осталог дотакао теме рата у Украјини, али о односа са Хрватске са Србијом. „Украјинци патолошки мрзе Русе, то је чињеница. Хрвати… »
Милановић: Ми и међународна заједница смо отели Косово од Србије, али Србија и Русија нису исто

Милановић: Ми и међународна заједница смо отели Косово од Србије, али Србија и Русија нису исто

РТВ 30.01.2023
ЗАГРЕБ - Косово је отето од Србије, поручио је данас у Петрињи хрватски председник Зоран Милановић и навео: "То смо урадили ми и међународна заједница". Милановић је то рекао новинарима у Петрињи говорећи о рату у Украјини и… »

Вести дана »