Povezane vesti
Blinken u Izraelu pozvao da se preduzmu hitne mere za povratak mira
Slobodna Evropa 30.01.2023
Američki državni sekretar Entoni Blinken (Anthony) pozvao je u Jerusalimu Izraelce i Palestince da "preduzmu hitne korake da povrate mir" posle nekoliko dana smrtonosnog nasilja. "Mi sada pozivamo sve strane da preduzmu hitne korake za povratak mira i… »
Blinken u Izraelu pozvao da se preduzmu hitne mere za povratak mira
Radio sto plus 30.01.2023
“Mi sada pozivamo sve strane da preduzmu hitne korake za povratak mira i deeskalaciju”, rekao je Blinken na konferenciji za novinare sa premijerom Izraela Benjaminom Netanjahuom i dodao da želi da se “obnovi osećaj sigurnosti i za Izraelce i za… »
Diplomatski maraton za Entonija Blinkena na Bliskom istoku
Danas 30.01.2023
Državni sekretar SAD Entoni Blinken razgovarao je danas u Kairu o smirivanju izraelsko-palestinskih tenzija sa egipatskim predsednikom Abdelom Fatahom al Sisijem uoči odlaska u Jerusalim i Ramalu u jeku rasplamsavanja nasilja između Palestinaca i… »
Diplomatski maraton za Entonija Blinkena na Bliskom istoku
Insajder 30.01.2023
Državni sekretar SAD Entoni Blinken razgovarao je danas u Kairu o smirivanju izraelsko-palestinskih tenzija sa egipatskim predsednikom Abdelom Fatahom al Sisijem uoči odlaska u Jerusalim i Ramalu u jeku rasplamsavanja nasilja između Palestinaca i… »
Blinken sa Sisijem o deeskalaciji tenzija između Izraela i Palestine
RTV 30.01.2023
KAIRO - Američki državni sekretar Entoni Blinken razgovarao je danas sa egipatskim predsednikom Abdelom Fatahom el Sisijem o načinima za deeskalaciju tenzija između Izraela i Palestina, u okviru njegove trodnevne posete zemljama Bliskog istoka. Po… »
Vesti dana »
"Nikada nisam rekao da sam pošten političar": Turbulentna politička karijera predsednika Hrvatske Zorana Milanovića: Sukobi i povratak u politički ring
Blic pre 6 satijoš 9 povezanih
Prva izjava Aleksandre Prijović o trudnoći: Oglasila se za "Blic" i prokomentarisala srećne vesti
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
"Jokić najbolji centar protiv kog sam igrao - ima brojke kao na igrici"
B92 pre 37 minutajoš 4 povezane
Teheran objavio oslobađanje i povratak Iranca držanog u zatvoru u Italiji
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Ekskluzivni snimak: Anđelo Ranković polomio telefon Aniti Stanojlović - Psuje i divlja: "Nemoj, smiri se"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana