Повезане вести

Скариоло хвалио звезду: „Свиђају ми се српски момци – добро се сећамо меча у Београду!“

Скариоло хвалио звезду: „Свиђају ми се српски момци – добро се сећамо меча у Београду!“

Хот спорт 30.01.2023
Биће то велики окршај. Кошаркаши Виртуса из Болоње сутра од 21 час угостиће екипу Црвене звезде Меридиан Бет у 22. колу Евролиге. Биће ово важан меч и за једне и за друге у борби за Топ 8 елитног такмичења. Пред овај меч, своја… »
Скариоло хвали Звезду: Сви ми се свиђају, поготово српски момци

Скариоло хвали Звезду: Сви ми се свиђају, поготово српски момци

Н1 Инфо 30.01.2023
Тренер Виртуса Серђо Скариоло очекује тешку утакмицу 22. кола Еврологе против Црвене звезде у уторак у Болоњи. Италијански тим је претрпео три пораза у последња четири дуела у елитном клупском такмичењу и са победом мање од… »
Скариоло: Сви ми се свиђају у Звезди, поготово српски момци

Скариоло: Сви ми се свиђају у Звезди, поготово српски момци

Спорт клуб 30.01.2023
Подели : Тренер Виртуса Серђо Скариоло очекује тешку утакмицу 22. кола Еврологе против Црвене звезде у уторак у Болоњи. Италијански тим је претрпео три пораза у последња четири дуела у елитном клупском такмичењу и са победом… »
Ивановић: Очекујем да будемо стрпљивији против Виртуса

Спорт клуб 30.01.2023
Подели : Утакмица између Виртуса и Црвене звезде биће одиграна сутра од 21 сат у Болоњи. Црвено-бели ће потом у четвртак гостовати екипи Арманија у Милану. Тренер Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је да очекује од својих… »
Звездашима прорадио инат након пораза у дербију - Сви путеви воде у Италију!

Звездашима прорадио инат након пораза у дербију - Сви путеви воде у Италију!

Спортске.нет 30.01.2023
Две можда и најважније утакмице у евролигашкој сезони су пред Црвеном звездом. Црвено-бели су поразима од Жалгириса и Партизана удаљили себе од места које води у плеј-оф елитног такмичења, а прилику за поправни имаће ове… »
Ивановић изнео очекивања пред Виртус: „Тада им нису играла два битна играча, очекујем другачији меч!“

Ивановић изнео очекивања пред Виртус: „Тада им нису играла два битна играча, очекујем другачији меч!“

Хот спорт 30.01.2023
Два везана гостовања за црвено-беле. Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет допутовали су у понедељак у преподневним часовима у Болоњу где их у уторак очекује прва од две утакмице дуплог кола против Виртуса. Меч се игра у дворани… »
Тренер Ивановић тражи од играча Звезде више стрпљења на гостовању Виртусу

Тренер Ивановић тражи од играча Звезде више стрпљења на гостовању Виртусу

Еуроневс 30.01.2023
Напоран ритам мечева имају кошаркаши Црвене звезде Меридианбет јер ће после дуела са Партизаном у петак Европи, те јучерашњег дуела са ФМП-ом у АдмиралБет АБА лиги, сутра од 21.00 час гостовати Виртусу у Болоњи у 22. колу, а у… »
Ивановић упозорава пред нови евролигашки меч - знате ко није играо! Душко очекује промене: "Није било њих двојице"

Ивановић упозорава пред нови евролигашки меч - знате ко није играо! Душко очекује промене: "Није било њих двојице"

Мондо 30.01.2023
Душко Ивановић и Лука Митровић причали су о наредној утакмици са Виртусом. Душко Ивановић и Лука Митровић причали су о наредној утакмици са Виртусом. Црвена звезда већ је стигла у Болоњу и спрема се за дуплу евролигашку недељу… »

Спорт клуб 30.01.2023
Подели : Утакмица између Виртуса и Црвене звезде биће одиграна сутра од 21 сат у Болоњи. Црвено-бели ће потом у четвртак гостовати екипи Арманија у Милану. Тренер Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је да очекује од својих… »

Вести дана »