Povezane vesti
Malo ko zna šta je završila Nataša Bekvalac! Diplomirala sa desetkom - "To je ono što u budućnosti želim da radim"
Mondo 30.01.2023
Nataša Bekvalac jedna je od naših najpopularnijh pevačica, a malo ko zna šta je završila i šta bi u budućnosti volela da radi. Nataša Bekvalac jedna je od naših najpopularnijh pevačica, a malo ko zna šta je završila i šta bi u budućnosti… »
Kako je Mića Megatrend zaposlio, pa otpustio svoju nesvršenu studentkinju Natašu Bekvalac
Nova 30.01.2023
Malo ko zna da je pevačica Nataša Bekvalac, pored muzičke karijere uspela da završi i Višu školu. Bekvalac je, naime, završila je Višu školu za sportske trenere. Ljubav prema sportu nasledila je od oca, vrhunskog fudbalskog stručnjaka Dragoljuba… »
"Diplomirala sam sa desetkom": Gotovo niko ne zna šta je završila Nataša Bekvalac: "To je ono što u budućnosti želim da…
Blic 30.01.2023
Malo ko zna da je pevačica Nataša Bekvalac, pored muzičke karijere uspela da završi i Višu školu. Naime, lepa Novosađanka završila je Višu školu za sportske trenere. Ljubav prema sportu nasledila je od oca, vrhunskog fudbalskog stručnjaka… »
Nepoznati detalji o životu Nataše Bekvalac! Pevačica diplomirala sa desetkom, a na pitanje o fudbalerima dala šok odgovor
Kurir 30.01.2023
Malo ko zna da je pevačica Nataša Bekvalac, pored muzičke karijere uspela da završi i Višu školu. Ona je svojevremeno otkrila da je završila Višu školu za sportske trenere, a da je ljubav prema sportu nasledila od od oca, vrhunskog fudbalskog… »
Vesti dana »
Šta slijedi nakon što je Kijev dobio zeleno svjetlo za korištenje američkih projektila
Al Jazeera pre 1 satjoš 146 povezanih
"Srce mi se steglo kad sam čula da je preminula! Sve se srušilo..." Rođaka lepe košarkašice Anje neutešna nakon gubitka, grad Paraćin proglasio trodnevnu žalost
Kurir pre 2 satajoš 70 povezanih
Da li bi Bajdenova odluka o raketama mogla da promijeni tok rata u Ukrajini?
Glas Amerike pre 2 satajoš 38 povezanih
Kim kritikovao Bajdena i najavio novi hladni: Rat?! Stigla reakcija lidera Severne Koreje na odluku SAD: Počinje globalna katastrofa!
Blic pre 2 satajoš 37 povezanih
UŽIVO Danci se "boje" Tadića - Srbija sa jednom promenom i dva napadača
B92 pre 5 minutajoš 33 povezane