Povezane vesti
"Žao mi je, sama sam kriva" - Editino pismo nakon skandalozne tuče sa sestrom Indi: "Prolazim kroz jako težak period"
Mondo 30.01.2023
Pevačica Edita Aradinović odlučila je da se javno obrati svima nakon što je snimak njene skandalozne tuče nasred ulice sa rođenom sestrom Indi isplivao u javnost. Pevačica Edita Aradinović odlučila je da se javno obrati svima nakon što je snimak njene… »
„Trenutno mi se život raspada“: Velika Instagram ispovest Edite Aradinović posle tuče sa sestrom Indi
Nova 30.01.2023
Nekoliko dana nakon što je isplivao snimak na kojem se rođene sestre Edita i Indi tuku na sred ulice. Sestre Aradinović su se nekoliko puta oglašavale povodom ove situacije, a Edita se sada obratila pratiocima na Insatgramu. Ona je kroz emotivnu poruku… »
Zvanično obraćanje edite Aradinović posle skandalozne tuče sa sestrom Indi: "Ko odluči da me satanizuje..."
Kurir 30.01.2023
Pevačica Edita Aradinović odlučila je da se javno obrati svima nakon što je snimak njene skandalozne tuče nasred ulice sa rođenom sestrom Indi isplivao u javnost. Edita je priznala da je snimak autentičan, te je otkrila kako se oseća zbog svega. - Nešto… »
Vesti dana »

Četvoro novinara ubijeno u napadu na vojnu bolnicu u Pojasu Gaze
Radio 021 pre 4 satijoš 31 povezana

Tema jutra: Kada mere isteknu, trgovci će se truditi da kompenzuju gubitak
N1 Info pre 48 minutajoš 73 povezane

Jsd Partizan gubi jednog od najtrofejnijih članova: Klub napušta čitavo društvo! Katastrofa za Srbiju, užasne scene na utakmici: Povredila se Maja Ognjenović!
Hot sport pre 2 minutajoš 39 povezanih

Narodna banka Srbije nalaže povoljnije kredite za građane sa primanjima do 100.000 dinara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane

Uživo drama na frontu se nastavlja Poboljšan taktički položaj Rusa (foto/video)
Alo pre 2 minutajoš 31 povezana