Povezane vesti
"Žao mi je, sama sam kriva" - Editino pismo nakon skandalozne tuče sa sestrom Indi: "Prolazim kroz jako težak period"
Mondo 30.01.2023
Pevačica Edita Aradinović odlučila je da se javno obrati svima nakon što je snimak njene skandalozne tuče nasred ulice sa rođenom sestrom Indi isplivao u javnost. Pevačica Edita Aradinović odlučila je da se javno obrati svima nakon što je snimak… »
„Trenutno mi se život raspada“: Velika Instagram ispovest Edite Aradinović posle tuče sa sestrom Indi
Nova 30.01.2023
Nekoliko dana nakon što je isplivao snimak na kojem se rođene sestre Edita i Indi tuku na sred ulice. Sestre Aradinović su se nekoliko puta oglašavale povodom ove situacije, a Edita se sada obratila pratiocima na Insatgramu. Ona je kroz emotivnu… »
Zvanično obraćanje edite Aradinović posle skandalozne tuče sa sestrom Indi: "Ko odluči da me satanizuje..."
Kurir 30.01.2023
Pevačica Edita Aradinović odlučila je da se javno obrati svima nakon što je snimak njene skandalozne tuče nasred ulice sa rođenom sestrom Indi isplivao u javnost. Edita je priznala da je snimak autentičan, te je otkrila kako se oseća zbog svega. -… »
Vesti dana »

'Vostani Serbije': Studentski protesti u 32 grada, u Beogradu blokada dva mosta
BBC News pre 4 satijoš 19 povezanih

Rušenje, rekonstrukcija ili delimično korišćenje: Ministarka građevinarstva o sudbini zgrade novosadske Železničke stanice
Insajder pre 7 satijoš 21 povezana

Sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu trajao četiri sata, bez konkretnih zaključaka
Euronews pre 2 satajoš 16 povezanih

Zelenski lično nadgledao bombardovanje Rusije: Kijev se "ugrizao za jezik", sada tvrdi da Tramp nije znao za napad na avio baze (video)
Kurir pre 40 minutajoš 36 povezanih

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja
Beta pre 4 satijoš 17 povezanih