Povezane vesti
Mesi: Da sam mogao da biram kada da osvojim Mundijal izabrao bih ovaj momenat
Vesti online 30.01.2023
Argentinski fudbaler i igrač Pari sen Žermena Lionel Mesi u intervjuu za argentinske medije komentarisao je osvajanje Mundijala u Kataru 2022. godine. – U jednom intervjuu koji sam dao 2014. godine rekao sam da znam da će mi bog podariti svetsku… »
Leo Mesi: Da je bio u Kataru, Maradona bi mi predao pehar
Euronews 30.01.2023
Argentinski fudbaler i igrač Pari sen Žermena Lionel Mesi u intervjuu za argentinske medije komentarisao je osvajanje Mundijala u Kataru 2022. godine. “U jednom intervjuu koji sam dao 2014. godine rekao sam da znam da će mi bog podariti svetsku… »
Mesi je znao da će ovo biti njegov mundijal: „Instagram mi je bio blokiran nekoliko dana zbog prevelikog broja poruka!“
Hot sport 30.01.2023
Ostvario najveći san. Sredinom meseca decembra prošle godine, Argentina je postala prvak sveta u fudbalu, a Lionel Mesi je konačno podigao Zlatnu boginju – jedini pehar u karijeri koji mu je nedostajao. – U jednom intervjuu koji sam dao 2014… »
Vesti dana »

Mašinerija laži Aleksandra Vučića se raspala na „zvučnom topu“: Da li je Ivica Dačić ključni šraf koji je popustio
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

Studenti iz Niša pozvali sugrađane na buku povodom upotrebe zvučnog topa na protestu u Beogradu
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 3 satajoš 14 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 2 satajoš 46 povezanih