Повезане вести
Министарка Грујичић за забрану извоза генетског материјала из Србије
Данас 31.01.2023
Министарка здравља Даница Грујичић оценила је данас да Србија треба да забрани извоз генетског материјала. „Знате да су Руси својевремено забранили извоз генетског материјала ван земље, мислим да и ми то треба да урадимо“… »
Украјинци су мислили да ће снимити мртвог Руса из близине, а онда је он скочио (ВИДЕО)
Правда 31.01.2023
Украјински дрон бацио је бомбу на руског војника, а овај је остао да лежи непомичан у снегу. Украјинци су мислили да је Рус мртав или тешко рањен па су спустили дрон да га сниме из близине, али је он скочио и зграбио дрон… »
Министарка Грујичић за забрану извоза генетског материјала из Србије
Правда 31.01.2023
Министарка здравља Даница Грујичић оценила је данас да Србија треба да забрани извоз генетског материјала. „Знате да су Руси својевремено забранили извоз генетског материјала ван земље, мислим да и ми то треба да урадимо“… »
Министарка здравља залаже се за забрану извоза генетског материјала из Србије
Инсајдер 31.01.2023
Министарка здравља Даница Грујичић оценила је данас да Србија треба да забрани извоз генетског материјала. "Знате да су Руси својевремено забранили извоз генетског материјала ван земље, мислим да и ми то треба да урадимо"… »
Украјинци сакрили возила и технику иза цркве: Руски Искандер их све растурио, а светиња остала нетакнута! (видео)
Правда 31.01.2023
На друштвеним мрежама се појавио снимак у коме се наводно приказује уништење украјинских борбених возила и технике код Изјума. Наводно су Украјинци паркирали велики број возила и технике иза и око једне цркве. Потом су их Руси… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: опције за решење и потенцијални купци
Наслови.аи пре 45 минутајош 24 повезане
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 17 минутајош 11 повезаних
Народна банка умирује јавност: Тржиште је стабилно, поседујемо рекордну количину девизних резерви
Бујановачке пре 2 сатајош 27 повезаних