Povezane vesti
Sahranjen ubica sestara sa Bežanijske kose, otac održao govor: "Ne znam gde sam zakazao"
Telegraf 31.01.2023
Inače, pre nekoliko godina Zoran je ostao bez drugog sina, Goranovog brata Predraga, koji je nastradao. Goran Đ. (38) koji je izvršio samoubistvo nekoliko dana nakon što su pronađena tela sestara Jelisavete (76) i Gordane Đ.(78) na Bežanijskoj kosi, a… »
"Ne znam gde sam zakazao kao otac": Sahranjen ubica sa Bežanijske kose: Dve sestre ubio, uzeo im novac, pa na parkingu pucao…
Blic 31.01.2023
Goran Đ. (38) koji je izvršio samoubistvo nekoliko dana nakon što su pronađena tela sestara Jelisavete (76) i Gordane Đ.(78) na Bežanijskoj kosi sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju u Beogradu, a on njega su se oprostili najbliži. Goran je… »
"Bili su u toj nekoj vezi, to je patologija": Komšije ubijenih sestara videle Gorana na dan ubistva? "Videla sam da Jelisaveta…
Blic 30.01.2023
"Bili su u nekoj emotivnoj vezi, to je patologija. Ali ja ga nikada nisam videla, čula sam i da je presudio sebi. Nisam znala ni da ima decu i ženu, to sam pročitala iz medija", priča za "Blic" J. G., komšinica ubijenih sestara na Bežanijskoj kosi… »
Vesti dana »

Ponovo vremenske nepogode, narandžasti meteo-alarm u delovima Srbije
Vreme pre 12 minutajoš 23 povezane

Nova katastrofa u Rusiji! Žestok zemljotes zatresao Kamčatku, izdato novo upozorenje na cunami: "bežite od obale"
Blic pre 42 minutajoš 16 povezanih

(Video) Haos na prelazima u Srbiji i regionu! Vozila mile u kilometarskim kolonama, kolaps na Evzoniju: Pik turističke sezone, evo gde je najkritičnije
Blic pre 22 minutajoš 10 povezanih

Obeležavanje 30 godina od akcije "Oluja" danas u Sremskim Karlovcima, meštani poručili Vučiću da je nepoželjan
Radio 021 pre 3 satajoš 10 povezanih

Ukrajinski napadi širom Rusije: Gori veliko skladište nafte, obustavljeni letovi…
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih