Povezane vesti
Sahranjen ubica sestara sa Bežanijske kose, otac održao govor: "Ne znam gde sam zakazao"
Telegraf 31.01.2023
Inače, pre nekoliko godina Zoran je ostao bez drugog sina, Goranovog brata Predraga, koji je nastradao. Goran Đ. (38) koji je izvršio samoubistvo nekoliko dana nakon što su pronađena tela sestara Jelisavete (76) i Gordane Đ.(78) na Bežanijskoj kosi, a… »
"Ne znam gde sam zakazao kao otac": Sahranjen ubica sa Bežanijske kose: Dve sestre ubio, uzeo im novac, pa na parkingu pucao…
Blic 31.01.2023
Goran Đ. (38) koji je izvršio samoubistvo nekoliko dana nakon što su pronađena tela sestara Jelisavete (76) i Gordane Đ.(78) na Bežanijskoj kosi sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju u Beogradu, a on njega su se oprostili najbliži. Goran je… »
"Bili su u toj nekoj vezi, to je patologija": Komšije ubijenih sestara videle Gorana na dan ubistva? "Videla sam da Jelisaveta…
Blic 30.01.2023
"Bili su u nekoj emotivnoj vezi, to je patologija. Ali ja ga nikada nisam videla, čula sam i da je presudio sebi. Nisam znala ni da ima decu i ženu, to sam pročitala iz medija", priča za "Blic" J. G., komšinica ubijenih sestara na Bežanijskoj kosi… »
Vesti dana »
Počeo sastanak predsednika Vučića sa timovima za energetsku stabilnost: Prisutan ceo državni vrh! Mali, Tabaković, Macut... (foto)
Blic pre 25 minutajoš 31 povezana
U vazdušnim udarima Tajlanda na Kambodžu poginula četiri civila, ranjeno devet
Euronews pre 50 minutajoš 33 povezane
Tramp udario na Zelenskog kao nikad do sad: "Razočaran sam, on neće?!": Počinje novi ciklus pregovora i velika opasnost za Ukrajinu
Blic pre 2 satajoš 34 povezane
Počelo prijavljivanje nelegalnih objekata u Srbiji: Dva meseca roka, legalizacija košta od 100 do 1.000 evra
Serbian News Media pre 25 minutajoš 23 povezane