Povezane vesti
Sahranjen ubica sestara sa Bežanijske kose, otac održao govor: "Ne znam gde sam zakazao"
Telegraf 31.01.2023
Inače, pre nekoliko godina Zoran je ostao bez drugog sina, Goranovog brata Predraga, koji je nastradao. Goran Đ. (38) koji je izvršio samoubistvo nekoliko dana nakon što su pronađena tela sestara Jelisavete (76) i Gordane Đ.(78) na Bežanijskoj… »
"Ne znam gde sam zakazao kao otac": Sahranjen ubica sa Bežanijske kose: Dve sestre ubio, uzeo im novac, pa na parkingu pucao…
Blic 31.01.2023
Goran Đ. (38) koji je izvršio samoubistvo nekoliko dana nakon što su pronađena tela sestara Jelisavete (76) i Gordane Đ.(78) na Bežanijskoj kosi sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju u Beogradu, a on njega su se oprostili najbliži. Goran… »
Sahranjen ubica sa bežanijske kose: Otac održao govor: Ne znam gde sam zakazao
Kurir 31.01.2023
Goran Đ. (38) koji je izvršio samoubistvo nekoliko dana nakon što su pronađena tela sestara Jelisavete (76) i Gordane Đ.(78) na Bežanijskoj kosi, a koje je on prethodno ubio, sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Goranov otac… »
Sahranjen osumnjičeni za ubistvo dve sestre na bežaniji! Otac održao govor - "Sve ti je oprošteno, uvek ću te voleti"
Mondo 31.01.2023
Goran Đ. sahranjen je na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Goran Đ. sahranjen je na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Nekoliko dana nakon što su pronađena tela sestara Jelisavete (76) i Gordane Đ. (78) na Bežanijskoj kosi, Goran Đ. (38)… »
"Bili su u toj nekoj vezi, to je patologija": Komšije ubijenih sestara videle Gorana na dan ubistva? "Videla sam da Jelisaveta…
Blic 30.01.2023
"Bili su u nekoj emotivnoj vezi, to je patologija. Ali ja ga nikada nisam videla, čula sam i da je presudio sebi. Nisam znala ni da ima decu i ženu, to sam pročitala iz medija", priča za "Blic" J. G., komšinica ubijenih sestara na Bežanijskoj kosi… »
Vesti dana »
"Telom je zaštitila dete!" Oglasio se otac majke heroine sa Cetinja: Ranjena Marija sa mališanom u rukama bežala od pomahnitalog ubice - otkrio njeno stanje!
Kurir pre 36 minutajoš 35 povezanih
Prosvetari odgovaraju Vučeviću: Da li hoćete da se naljutimo i da polugodište ne počne na vreme?
Radio 021 pre 1 satjoš 28 povezanih