Povezane vesti
Skijaš Nišlijki slomio ruku na Kopaoniku, ali nakon toga usledio je još gori potez koji je zgrozio sve
Telegraf 31.01.2023
U Ski centru „Kopaonik“ potvrđeno nam je da su upoznati sa ovim događajem ali su nas za dalje informacije uputili na JP „Skijališta Srbije“. Moja supruga je završila u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu zbog preloma ruke a ja u Hitnoj pomoći zbog… »
Ni izvinio se nije: Skijaš Nišlijki slomio ruku na Kopaoniku, pa samo produžio
Nova 31.01.2023
"Moja supruga je završila u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu zbog preloma ruke a ja u Hitnoj pomoći zbog posledica preživljenog stresa. Čovek koji nam je to priredio nije smatrao za potrebno ni da se izvini. Otišli smo na Kopaonik da bismo uživali… »
Vesti dana »
(BLOG) Završen skup u Kraljevu, ključna poruka na Vidovdan - "bliži se kraj vladavini SNS, studenti pobeđuju"
N1 Info pre 1 satjoš 30 povezanih
Fasada zgrade crna, širi se gusti dim! Bukti požar u stanu u Nišu: Ima povređenih, sumnja se da je ovo uzrok! (video)
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
Više od 1.300 ljudi umrlo za nekoliko dana usled toplotnog talasa koji je pogodio Evropu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 26 povezanih
Srbi uhapšeni na Gazimestanu pušteni iz pritvora, sutra ročište za 36 privedenih
Euronews pre 52 minutajoš 16 povezanih
Surova dominacija Džordža Rasela u Austriji, Mercedes još jednom pokazao da je trenutno najbolji
Telegraf pre 4 satijoš 30 povezanih