Povezane vesti
Transrodna njujorčanka izbola oca I sestru zbog laptopa: "Zgrabila sam omiljeni nemački nož, želela sam da ih vidim mrtve"
Kurir 31.01.2023
Model sa Instagrama iz Bruklina izbola je oca na smrt i teško ranila sestru tokom svađe zbog laptopa, rekle su vlasti u ponedeljak. Osumnjičena Niki Sekondino (22), inače transrodna osoba, optužena je za ubistvo i vraćena na ostrvo Rikers, gde je… »
Niki ubila oca i izbola sestru zbog laptopa: "Zgrabila sam omiljeni nož, želela sam da budu mrtvi"
Telegraf 31.01.2023
Nakon hapšenja transrodna osoba je navodno policajcima dala jezivo priznanje. Model sa Instagrama iz Bruklina izbola je oca na smrt i teško ranila sestru tokom svađe zbog laptopa, rekle su vlasti u ponedeljak. Osumnjičena Niki Sekondino (22), inače… »
Vesti dana »
NIS podneo zahtev za novu posebnu licencu Ministarstva finansija SAD
Danas pre 44 minutajoš 17 povezanih
Uhapšeni Veselin Barović je tast našem pevaču Poznati biznismen mu glumio u spotu: "Svi su me pitali kako sam uspeo da ga nagovorim"
Blic pre 19 minutajoš 17 povezanih
Vreme danas oblačno i sa slabom kišom, za vikend zahlađenje i sneg u nižim predelima
Insajder pre 2 satajoš 17 povezanih
(VIDEO) Cela dvorana na nogama: Ovacije za Nikolu Topića na NBA debiju u dresu Oklahome
Danas pre 53 minutajoš 34 povezane
Vučić stigao u Minhen, učestvuje na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji
Euronews pre 3 minutajoš 12 povezanih