Povezane vesti
Transrodna njujorčanka izbola oca I sestru zbog laptopa: "Zgrabila sam omiljeni nemački nož, želela sam da ih vidim mrtve"
Kurir 31.01.2023
Model sa Instagrama iz Bruklina izbola je oca na smrt i teško ranila sestru tokom svađe zbog laptopa, rekle su vlasti u ponedeljak. Osumnjičena Niki Sekondino (22), inače transrodna osoba, optužena je za ubistvo i vraćena na ostrvo Rikers, gde je… »
Niki ubila oca i izbola sestru zbog laptopa: "Zgrabila sam omiljeni nož, želela sam da budu mrtvi"
Telegraf 31.01.2023
Nakon hapšenja transrodna osoba je navodno policajcima dala jezivo priznanje. Model sa Instagrama iz Bruklina izbola je oca na smrt i teško ranila sestru tokom svađe zbog laptopa, rekle su vlasti u ponedeljak. Osumnjičena Niki Sekondino (22), inače… »
Vesti dana »
Blokada na Filozofskom fakultetu zbog otkaza Jeleni Kleut: Studenti najavljuju da „ne idu nigde“, dok se profesorka ne vrati na posao
Nova pre 28 minutajoš 27 povezanih
Nije samo Makron otišao pre Trampovog dolaska: Svetski čelnici napuštaju Davos, neki otkazali dolazak
Telegraf pre 33 minutajoš 38 povezanih
Nula u prvom, pa rutinski završen posao u drugom setu! Čudesna Ruskinja nastavlja da gazi - Andrejeva ubedljiva protiv Sakari za treće kolo AO!
Kurir pre 13 minutajoš 86 povezanih
Još jedan kolega optužio Minu za krađu: Uzela je 500 evra, zgužvala i držala u ruci! Sandra Rešić nije jedina: Otišla je bez pozdrava...
Kurir pre 48 minutajoš 24 povezane
Poslanici opozicije kritikuju izmene pravosudnih zakona, Mrdić smatra da su u interesu građana
Beta pre 2 satajoš 21 povezana