Povezane vesti
Šok iskaz policajke koja je orgijala sa 6 kolega u stanici Opisala kako je sve izmaklo kontroli: "Bila sam očajna, pukla sam"…
Kurir 31.01.2023
Megan Hol, policajka iz Tenesija koja je otpuštena zbog seksualnih odnosa sa više policajaca dok je bila na dužnosti, izjavila je istražiteljima da je "pukla" dok je prolazila kroz težak razvod, što je dovelo do afera sa njenim muškim kolegama, prenosi… »
Oglasila se policajka koja je orgijala sa šestoricom kolega u stanici: „Bila sam očajna, pukla sam zbog razvoda“
Nova 31.01.2023
Policajka iz Tenesija Megan Hol koja je otpuštena zbog seksualnih odnosa sa više policajaca dok je bila na dužnosti, rekla je istražiteljima da je "pukla" dok je prolazila kroz težak razvod - što je dovelo do afera sa muškim kolegama. Kada se suočila sa… »
Vesti dana »
Apokaliptične scene poplava u Nepalu: Voda nosi sela, zgrade i kuće, dramatičan skok mrtvih (video)
Mondo pre 27 minutajoš 46 povezanih
Rijera pred revanš protiv Viktorije: Došli smo ovde da pobedimo
Radio sto plus pre 1 satjoš 40 povezanih
Prosečna plata u junu u Srbiji bila 120.000 dinara, polovina zaposlenih radila za manje od 95.000
Jugmedia pre 1 satjoš 45 povezanih
Treći dan vanrednog zasedanja Skupštine: Poslanici završili rad za danas, sutra nastavak rasprave po amandmanima
Insajder pre 3 satajoš 49 povezanih