Povezane vesti
Kokanoviću se sudi zbog uvreda a ne zbog mišljenja: Odgovor advokata Vladimira Beljanskog na saopštenje „Grupe 46“
Danas 31.01.2023
Advokat Vladimir Beljanski reagovao je danas na sopštenje „Grupe 46“ koja deluje u okviru Foruma za demokratiju i bezbednost a koje potpisuje gotovo 50 advokata u vezi sa slučajem nedavno privođenog advokata Čedomira Kokanovića. Protiv Kokanovića je zbog… »
Predsednik AKV Beljanski kompromituje advokaturu: Grupa 46 o progonu advokata Čedomira Kokanovića
Danas 31.01.2023
Grupa 46 Foruma za bezbednost i demokratiju najoštrije osuđuje “kafkijanski progon kojem je od 27. januara 2023. izložen advokat Čedomir Kokanović i smatra da to predstavlja bolan podsetnik u kojoj meri sloboda misli i izražavanja u Srbiji ne predstavlja… »
Vesti dana »
Profesorka Jelene Kleut ostala bez posla na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu
Beta pre 3 satajoš 33 povezane
"Nismo još na cilju"! Đedović sa Sijartom o sudbini NIS-a: MOL nema skrivene namere
Blic pre 22 minutajoš 65 povezanih
BLOG „Ima jedna pesma, ne peva Bekuta, a ni ubica s Informera“: Poslanik recitovao naprednjacima u Skupštini
Nova pre 1 satjoš 34 povezane
Poznato na kojih 29 lokacija se nalaze "super radari": Snimaju više prekršaja istovremeno
Radio 021 pre 5 satijoš 9 povezanih
Vlade Đurović o Zvezdi: "Razgovarao sam sa nekim partizanovcima... Nažalost, od njega sam i ja digao ruke"
Telegraf pre 17 minutajoš 36 povezanih