Povezane vesti
Pomirili se Aleks i Car! Ljubili se pred svima, a onda zatresli zidovi rehabilitacije, dokazala da je bolja od Maje i Milice
Kurir 01.02.2023
Aleksandre Nikolić i Filip Car sinoć su se pomirli na žurki. Razmenjivali su nežnosti pred zadrugarima, a onda i priznali da su jedno drugom nedostajali. - Puno si mi nedostajao - rekla je Aleks. - A ti meni nisi? Rekao sam ti šta je od danas, pa ti vidi… »
Pomirli se Filip Car i Aleksandra Nikolić: Razmenjivali nežnosti pred svima, pa imali vrelu akciju
Blic 01.02.2023
Aleksandre Nkolić i Filip Car sinoć su se pomirli na žurki. Razmenjivali su nežnosti pred zadrugarima, a onda i priznali da su jedno drugom nedostajali. Aleksandra Nikolić rekla je Filipu Caru koliko joj je falio, on joj priznao da ni njemu nije… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do kraja nedelje, od ponedeljka osveženje i kiša
Naslovi.ai pre 2 satajoš 39 povezanih
Studenti biciklima krenuli kroz Srbiju: Nastavljaju predstavljanje „Studentskog plana“
Ist media pre 1 satjoš 34 povezane
Kanada pozdravlja predlog o pridruženom članstvu u EU, Tramp preti carinama
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 60 povezanih
Janakopulos nikad emotivniji pred turnir u Atini: Prvi čovek Panatinaikosa se zahvalio Partizanu i pomenuo Željka Obradovića...
Kurir pre 43 minutajoš 26 povezanih