Povezane vesti
Pomirili se Aleks i Car! Ljubili se pred svima, a onda zatresli zidovi rehabilitacije, dokazala da je bolja od Maje i Milice
Kurir 01.02.2023
Aleksandre Nikolić i Filip Car sinoć su se pomirli na žurki. Razmenjivali su nežnosti pred zadrugarima, a onda i priznali da su jedno drugom nedostajali. - Puno si mi nedostajao - rekla je Aleks. - A ti meni nisi? Rekao sam ti šta je od danas, pa ti vidi… »
Pomirli se Filip Car i Aleksandra Nikolić: Razmenjivali nežnosti pred svima, pa imali vrelu akciju
Blic 01.02.2023
Aleksandre Nkolić i Filip Car sinoć su se pomirli na žurki. Razmenjivali su nežnosti pred zadrugarima, a onda i priznali da su jedno drugom nedostajali. Aleksandra Nikolić rekla je Filipu Caru koliko joj je falio, on joj priznao da ni njemu nije… »
Vesti dana »
Probudite se uz Euronews Jutro: Jesu li "rutinske" intervencije zaista bez rizika?
Euronews pre 47 minutajoš 69 povezanih
Žena iz Barajeva već legalizovala kuću! "Konačno svoj na svome" daje rezultate, stižu prva rešenja po novom zakonu
Kurir pre 32 minutajoš 35 povezanih
Kragujevački zborovi pozvali na skup podrške aktivisti kome je demoliran automobil
N1 Info pre 8 satijoš 11 povezanih
BiH i Srbija među najkorumpiranijim evropskim državama na listi Transparency Internationala
Slobodna Evropa pre 6 satijoš 35 povezanih