Povezane vesti

„Ovo je verovatno jedna od najtežih stvari koje sam ikada morao da podelim“: Ozi Ozborn napisao pismo

„Ovo je verovatno jedna od najtežih stvari koje sam ikada morao da podelim“: Ozi Ozborn napisao pismo

Danas 01.02.2023
„Nikad ne bih mogao da zamislim da će se moji dani na turneji završiti ovako“ – objavio je Princ tame Ozi Ozborn na društvenim mrežama, a prenosi portal Louder. Posle godina povreda, bolesti i odlaganja, ali i neustrašivosti, nekadašnji pevač… »
Ozi Ozborn otkazao evropsku turneju

Ozi Ozborn otkazao evropsku turneju

Radio 021 01.02.2023
Pevač Ozi Ozborn objavio je da nakon teške operacije kičme nije "fizički sposoban" da održi turneju po Evropi u maju i junu. Sedamdesetčetvorogodišnji bivši pevač "Black Sabbath" pao je u kući 2019, što je pogoršalo povrede od gotovo… »
Legendarni Ozi Ozborn se povlači

Legendarni Ozi Ozborn se povlači

Vesti online 01.02.2023
Slavni pevač Ozi Ozborn se povlači sa turneje,pa je zbog toga otkazao sve svoje predstojeće nastupe dok se oporavlja od operacije kičme, javljaju svetski mediji. 74-godišnjem rokeru je 2020. dijagnostifikovana Parkinsonova bolest i poslednjih godina… »
Ozi Ozborn zbog zdravstvenih problema više neće ići na turneje

Ozi Ozborn zbog zdravstvenih problema više neće ići na turneje

Telegraf 01.02.2023
"Nikad ne bih mogao ni zamisliti da će se moji dani na turneji završiti ovako", napisao je roker. Ozi Ozborn više neće nastupati uživo i otkazao sve svoje predstojeće nastupe dok se oporavlja od operacije kičme. Rokeru, koji ima 74 godine, je… »

Vesti dana »