Повезане вести

Случај Дољевац: Право друмом, правда шумом

Случај Дољевац: Право друмом, правда шумом

Данас 01.02.2023
Док сам жива тражићу та „два минута“, а кад Вучић падне са власти, тужићу га што је прикрио доказе. И мало дете зна да је за воланом био Бабић и да није одговарао јер га је он заштитио, тврди Мирјана Алексић, сестра Станике… »
Сестра Станике Глигоријевић: За нас није завршено, тражим два минута снимка

Н1 Инфо 01.02.2023
Мирјана Алексић, сестра покојне Станике Глигоријевић, која је погинула на наплатној рампи Дољевац пре четири године, каже за Н1 да за њу тај случај није завршен и да ће наставити да тражи фамозна два минута снимка и "кад се… »
„Председник Вучић брани убицу“: Сестра Станике Глигоријевић тражи да види два минута снимка

„Председник Вучић брани убицу“: Сестра Станике Глигоријевић тражи да види два минута снимка

Нова 01.02.2023
Мирјана Алексић, сестра покојне Станике Глигоријевић, која је погинула на напратној рампи Дољевац пре четири године, каже за Н1 да за њу тај случај није завршен и да ће наставити да тражи фамозна два минута снимка и "кад се… »
Прелевић о случају Дољевац: Мислим да осуђени неће ни издржавати казну

Прелевић о случају Дољевац: Мислим да осуђени неће ни издржавати казну

Н1 Инфо 01.02.2023
Адвокат Божо Прелевић, коментаришући случај Дољевац, каже да он показује једну "парадигму живота", јер у многим случајевима "никако да утврдимо ко је крив". "Нама увек фале два минута", каже. Наводи и да није познато да ли је… »

Нови магазин 01.02.2023
Мирјана Алексић, сестра покојне Станике Глигоријевић, која је погинула на напратној рампи Дољевац пре четири године, каже за Н1 да за њу тај случај није завршен и да ће наставити да тражи фамозна два минута снимка и "кад се… »

Вести дана »