Povezane vesti
Bolna ispovest srpskog ministra - saznali smo da Mi je dete bolesno: Krenule su muke - "To su najteži dani u mom životu"
Mondo 01.02.2023
Dete ministra turizma Huseina Memića boluje od šećerne bolesti, a vest o tome saznao je u aprilu prošle godine. Dete ministra turizma Huseina Memića boluje od šećerne bolesti, a vest o tome saznao je u aprilu prošle godine. Dete srpskog ministra turizma… »
Ministar turizma, Memić, priznao: Moje dete je dijabetičar i ovo moram da nabavljam na crno, svakog meseca dajem 140 evra
Nova 01.02.2023
Kao roditelj deteta koje ima dijabetes tip 1 prinuđen sam da kupujem senzore za kontinuirano 24-časovno merenje nivoa glukoze, jer oni koje moje dete dobija o trošku države nisu ni izbliza dobri kao oni koje, nažalost, kupujem na crno. Ministar sam i… »
Bolna ispovest srpskog ministra Dete mu obolelo od teške bolesti, a pre toga izgubio oca i majku "Želim da pomognem svoj deci!"…
Kurir 01.02.2023
Ministar turizma i omladine Husein Memić čije dete ima šećernu bolest zalaže se da muke takvih mališana postanu vidljive u društvu i budu rešene. Ističe da je prihvatio ministarsku funkciju u Nemanjinoj 11. upravo zato da bi sa te pozicije pomogao deci… »
Vesti dana »

Početak leta na severnoj hemisferi i vremenska prognoza za Srbiju
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 26 povezanih

Veće gužve na graničnim prelazima, autobusi na prelazu Preševo čekaju sat vremena
Rešetka pre 38 minutajoš 16 povezanih

(Video) Žestok okršaj iranskog i izraelskog ambasadora: Haos u Savetu bezbednosti UN: "Vi niste žrtva, vi ste vuk prerušen u diplomatu"
Blic pre 28 minutajoš 22 povezane

Veliki požari na hrvatskom primorju, sumnja se da su podmetnuti
BBC News pre 8 minutajoš 25 povezanih

Viši sud u Zaječaru poništio rešenje GIK-a kojim se odbijaju prigovori opozicije
RTV pre 2 satajoš 13 povezanih