Povezane vesti
Bolna ispovest srpskog ministra - saznali smo da Mi je dete bolesno: Krenule su muke - "To su najteži dani u mom životu"
Mondo 01.02.2023
Dete ministra turizma Huseina Memića boluje od šećerne bolesti, a vest o tome saznao je u aprilu prošle godine. Dete ministra turizma Huseina Memića boluje od šećerne bolesti, a vest o tome saznao je u aprilu prošle godine. Dete srpskog ministra… »
Ministar turizma, Memić, priznao: Moje dete je dijabetičar i ovo moram da nabavljam na crno, svakog meseca dajem 140 evra
Nova 01.02.2023
Kao roditelj deteta koje ima dijabetes tip 1 prinuđen sam da kupujem senzore za kontinuirano 24-časovno merenje nivoa glukoze, jer oni koje moje dete dobija o trošku države nisu ni izbliza dobri kao oni koje, nažalost, kupujem na crno. Ministar sam i… »
Bolna ispovest srpskog ministra Dete mu obolelo od teške bolesti, a pre toga izgubio oca i majku "Želim da pomognem svoj…
Kurir 01.02.2023
Ministar turizma i omladine Husein Memić čije dete ima šećernu bolest zalaže se da muke takvih mališana postanu vidljive u društvu i budu rešene. Ističe da je prihvatio ministarsku funkciju u Nemanjinoj 11. upravo zato da bi sa te pozicije… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti se spremaju da provedu noć na Filološkom, čekaju se odluke drugih fakulteta o blokadi
Nova pre 2 satajoš 40 povezanih
Savo nije otišao zbog plate: Milošević je napustio Partizan zbog Kerkeza
Danas pre 55 minutajoš 33 povezane
Javni čas "za odbranu dostojanstva Jovine gimnazije u Novom Sadu": "Izvinjenje uputiti na pravu adresu" (VIDEO)
Insajder pre 8 minutajoš 21 povezana