Повезане вести

Болна исповест српског министра - сазнали смо да Ми је дете болесно: Кренуле су муке - "То су најтежи дани у мом животу"

Болна исповест српског министра - сазнали смо да Ми је дете болесно: Кренуле су муке - "То су најтежи дани у мом животу"

Мондо 01.02.2023
Дете министра туризма Хусеина Мемића болује од шећерне болести, а вест о томе сазнао је у априлу прошле године. Дете министра туризма Хусеина Мемића болује од шећерне болести, а вест о томе сазнао је у априлу прошле године. Дете… »
Министар туризма, Мемић, признао: Моје дете је дијабетичар и ово морам да набављам на црно, сваког месеца дајем 140 евра

Министар туризма, Мемић, признао: Моје дете је дијабетичар и ово морам да набављам на црно, сваког месеца дајем 140 евра

Нова 01.02.2023
Као родитељ детета које има дијабетес тип 1 принуђен сам да купујем сензоре за континуирано 24-часовно мерење нивоа глукозе, јер они које моје дете добија о трошку државе нису ни изблиза добри као они које, нажалост, купујем на… »
Болна исповест српског министра Дете му оболело од тешке болести, а пре тога изгубио оца и мајку "Желим да помогнем свој деци!"…

Болна исповест српског министра Дете му оболело од тешке болести, а пре тога изгубио оца и мајку "Желим да помогнем свој деци!"…

Курир 01.02.2023
Министар туризма и омладине Хусеин Мемић чије дете има шећерну болест залаже се да муке таквих малишана постану видљиве у друштву и буду решене. Истиче да је прихватио министарску функцију у Немањиној 11. управо зато да би са… »

Вести дана »