Povezane vesti
Trudna Soraja u noćnom provodu: Broji sitno do porođaja, a ovako se provodi: "Nema dana da ne mislim na tebe..."
Blic 01.02.2023
Starleta Soraja Vučelić, koja broji sitno do porođaja, rešila je da sa društvom ode u noćni provod u Zagrebu. Naime, pošto nije želela da bilo ko, osim njenih najbližih, zna da je trudna, Soraja se na izvesno vreme povukla sa društvenih mreža i svoj… »
"Nema dana da ne mislim na tebe, na uspomene!" Soraja izašla u provod u Zagrebu pred sam porođaj, uputila i misterioznu poruku…
Kurir 01.02.2023
Soraja Sara Vučelić nekoliko nedelja pred porođaj rešila je da se opusti pa je s društvom uživala u noćnom provodu u Zagrebu. Iako se poslednjih meseci bila u potpunosti povukla s društvenih mreža i skoro do samog porođaja krila informaciju da je u… »
Vesti dana »

Putin na sastanku sa Si Đinpigom: Rusko-kineski odnosi su na nivou bez presedana
Beta pre 17 minutajoš 26 povezanih

Evrobasket 2025 kalkulacije! Ako Srbija izgubi od Turske sledi pakao
Večernje novosti pre 17 minutajoš 26 povezanih

Tenkovi, turizam i poziranje fotografima: Zašto su Kim Džong Un, Putin i Vučić u Pekingu
BBC News pre 42 minutajoš 10 povezanih

Napad na Kijevsku oblast, ima stradalih i povređenih; iz Rostova evakuisano više od 300 ljudi
RTS pre 57 minutajoš 8 povezanih