Povezane vesti
Trudna Soraja u noćnom provodu: Broji sitno do porođaja, a ovako se provodi: "Nema dana da ne mislim na tebe..."
Blic 01.02.2023
Starleta Soraja Vučelić, koja broji sitno do porođaja, rešila je da sa društvom ode u noćni provod u Zagrebu. Naime, pošto nije želela da bilo ko, osim njenih najbližih, zna da je trudna, Soraja se na izvesno vreme povukla sa društvenih mreža i svoj… »
"Nema dana da ne mislim na tebe, na uspomene!" Soraja izašla u provod u Zagrebu pred sam porođaj, uputila i misterioznu poruku…
Kurir 01.02.2023
Soraja Sara Vučelić nekoliko nedelja pred porođaj rešila je da se opusti pa je s društvom uživala u noćnom provodu u Zagrebu. Iako se poslednjih meseci bila u potpunosti povukla s društvenih mreža i skoro do samog porođaja krila informaciju da je u… »
Vesti dana »
Brate, je l' moralo ovako brutalno? Jokić tešio Jovića posle poraza
Mondo pre 5 minutajoš 20 povezanih
"Srbijavoz" objavio kako su pad nadstrešnice i dojave o bombama uticale na poslovanje: "Manji prihodi"
Radio 021 pre 12 minutajoš 2 povezane
Milikić kaže da je podneo prijavu protiv NN lica koji preti njegovoj deci. Čekamo epilog, jer MUP to sa lakoćom otkriva
Ist media pre 25 minutajoš 1 povezana
Civil poginuo u napadu dronom u Volgogradskoj oblasti, tokom noći oboreno 75 dronova
RTV pre 36 minutajoš 2 povezane