Povezane vesti
Inovator! Slavoljub iz Bora sam proizvodi struju! Ima neverovatan dogovor sa EPS-om, može da snabdeva pola ulice (video)
Mondo 01.02.2023
Od kada je pre sedam godina napravio vetrenjaču u dvorištu Slavoljub Gruičić ne plaća struju već samo pretplatu. Od kada je pre sedam godina napravio vetrenjaču u dvorištu Slavoljub Gruičić ne plaća struju već samo pretplatu. Inovator i penzioner… »
Inovator iz Bora: Slavoljub već sedam godina sam proizvodi struju i plaća samo pretplatu
Nova 01.02.2023
Od početka zime na tapetu je priča hoćemo li imati dovoljno struje za sve. Međutim jedan penzioner, Slavoljub Gruičić iz Bora, ne brine. On je jedini u Srbiji koji struju ne plaća već sedam godina i ne zato što nema para već što je sam proizvodi. Uz… »
Vesti dana »

(Uznemirujući video) granatirali kameru u bolnici, pobili 20 ljudi, među kojima i pet novinara Oglasila se Izraelska vojska, evo šta su saopštili
Dnevnik pre 59 minutajoš 38 povezanih

Šta je istina o noći 13. avgusta u Novom Sadu i zašto se tek danas obratio direktor Hitne?
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane

Dobrić o ulozi favorita pred Evrobasket: „Nije nam opterećenje, to smo očekivali“
Nova pre 55 minutajoš 67 povezanih

Katastrofa za Srbiju, užasne scene na utakmici: Povredila se Tijana Bošković! Njujork je kletva za mišu: Fonseka uz mnogo sreće do pobede!
Hot sport pre 24 minutajoš 24 povezane