Povezane vesti
Inovator! Slavoljub iz Bora sam proizvodi struju! Ima neverovatan dogovor sa EPS-om, može da snabdeva pola ulice (video)
Mondo 01.02.2023
Od kada je pre sedam godina napravio vetrenjaču u dvorištu Slavoljub Gruičić ne plaća struju već samo pretplatu. Od kada je pre sedam godina napravio vetrenjaču u dvorištu Slavoljub Gruičić ne plaća struju već samo pretplatu. Inovator i penzioner… »
Inovator iz Bora: Slavoljub već sedam godina sam proizvodi struju i plaća samo pretplatu
Nova 01.02.2023
Od početka zime na tapetu je priča hoćemo li imati dovoljno struje za sve. Međutim jedan penzioner, Slavoljub Gruičić iz Bora, ne brine. On je jedini u Srbiji koji struju ne plaća već sedam godina i ne zato što nema para već što je sam proizvodi. Uz… »
Vesti dana »

Evakuacija na havajima, cunami stigao brzinom mlaznog aviona! Zemljotres od 8,8 Rihtera u Rusiji, talasi od 5 m na Kamčatki, panika širom Pacifika (foto, video)
Kurir pre 14 minutajoš 76 povezanih

Gest vredan divljenja: Nakon utakmice fudbaleri Linkolna ostavili svlačionicu u perfektnom stanju
Danas pre 1 satjoš 41 povezana

Prvi talasi cunamija već pogodili Aljasku i Havaje, u Severo-Kurilsku premašili tri metra visine
Euronews pre 45 minutajoš 16 povezanih