Povezane vesti
Inovator! Slavoljub iz Bora sam proizvodi struju! Ima neverovatan dogovor sa EPS-om, može da snabdeva pola ulice (video)
Mondo 01.02.2023
Od kada je pre sedam godina napravio vetrenjaču u dvorištu Slavoljub Gruičić ne plaća struju već samo pretplatu. Od kada je pre sedam godina napravio vetrenjaču u dvorištu Slavoljub Gruičić ne plaća struju već samo pretplatu. Inovator i penzioner… »
Inovator iz Bora: Slavoljub već sedam godina sam proizvodi struju i plaća samo pretplatu
Nova 01.02.2023
Od početka zime na tapetu je priča hoćemo li imati dovoljno struje za sve. Međutim jedan penzioner, Slavoljub Gruičić iz Bora, ne brine. On je jedini u Srbiji koji struju ne plaća već sedam godina i ne zato što nema para već što je sam proizvodi. Uz… »
Vesti dana »

Završen protest u Beogradu povodom 11 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu: Odata počast stradalima u nesreći
Mondo pre 3 minutajoš 58 povezanih

FOTO, VIDEO: Veliki broj Novosađana, uprkos kiši, odao počast nastradalima na Železničkoj stanici
Radio 021 pre 3 minutajoš 36 povezanih

Sandra Božić se oglasila nakon napada u Beogradu: Pokazala i povređenu ruku (Foto)
Mondo pre 43 minutajoš 26 povezanih

Bruno Duarte iskren: Porto je favorit – Ali Zvezda želi bodove za sebe!
Hot sport pre 3 minutajoš 36 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 108 povezanih