Povezane vesti

Direktor škole optužen da je udario učenika u stomak: Obavešteno Tužilaštvo, oglasio se i on lično: "Smeštaju mi"

Direktor škole optužen da je udario učenika u stomak: Obavešteno Tužilaštvo, oglasio se i on lično: "Smeštaju mi"

Mondo 01.02.2023
Direktor škole u Raškoj, optužen zbog nasilja nad učenikom. Direktor škole u Raškoj, optužen zbog nasilja nad učenikom. Meho Camović, direktor škole za dizajn tekstila i kože u Raški, optužen je da je fizički napao učenika M.F. i jako ga… »
Direktor škole u Raški optužen da je u kabinetu udario učenika! Obavešteno i Tužilaštvo, on sve poriče: Smešta mi…

Direktor škole u Raški optužen da je u kabinetu udario učenika! Obavešteno i Tužilaštvo, on sve poriče: Smešta mi…

Blic 01.02.2023
Direktora Škole za dizajn tekstila i kože u Raški, Mehu Camovića, optužili su da je fizički napao učenika M.F. i jako ga udario u predelu stomaka. Telegrafu je u MUP-u potvrđeno da su primili prijavu o ovom slučaju i da je protiv direktorka… »
Direktor škole u Raški optužen da je u kabinetu tukao neposlušnog đaka: Obavešteno i tužilaštvo, on poriče

Direktor škole u Raški optužen da je u kabinetu tukao neposlušnog đaka: Obavešteno i tužilaštvo, on poriče

Telegraf 01.02.2023
Telegrafu je u MUP-u potvrđeno da su primili prijavu o ovom slučaju i da je protiv direktorka škole podneta krivična prijava. Direktora Škole za dizajn tekstila i kože u Raški Mehu Camovića optužili su da je fizički napao učenika M.F. i jako ga… »

Vesti dana »