Povezane vesti
Veterinar iz Kikinde "lečio" životinje lekovima kojima je istekao rok, nema ni dozvolu: Dobio krivičnu prijavu
Telegraf 01.02.2023
Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela proizvodnja i stavlјanje u promet škodlјivih proizvoda i neovlašćeno bavlјenje određenom delatnošću, navodi se u saopštenju MUP-a. Policija u Kikindi podnela je krivičnu prijavu protiv… »
Hapšenje u Novom Sadu zbog trgovine narkoticima
RTV 01.02.2023
NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su V. Z. (1990) iz Inđije, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je zaustavila… »
Inđijcu pronađena droga u kolima i u organizmu
Moj Novi Sad 01.02.2023
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su V. Z. (1990) iz Inđije, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je zaustavila vozilo… »
Kikinda: Veterinar lečio životinje bez dozvole Uprave za veterinu
RTV 01.02.2023
KIKINDA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi podneli su krivičnu prijavu protiv šezdesetogodišnjeg veterinara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda i… »
Vesti dana »

Osuđen na 12 godina vozač VS koji je oklopnim vozilom usmrtio pet ljudi kod Raške
N1 Info pre 14 minutajoš 18 povezanih

Počela prijava za besplatne udžbenike osnovnih škola za određene kategorije učenika
Radio sto plus pre 34 minutajoš 14 povezanih

Napeto u Bloku 4: Investitor doveo privatno obezbeđenje, došlo do guranja sa stanarima
NIN pre 1 satjoš 12 povezanih

"Petorica su me tukla, razbili su mi glavu": Napadnut student čiji je otac general penzionisan zbog blokada
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih