Povezane vesti
Slučaj izjave o zabrani izvoza genetskog materijala iz Srbije: Kako su lekari razumeli Danicu Grujičić
Danas 01.02.2023
Ministarka zdravlja Danica Grujičić ocenila je da bi Srbija trebalo da zabrani izvoz genetskog materijala. „Znate da su Rusi svojevremeno zabranili izvoz genetskog materijala van zemlje, mislim da i mi to treba da uradimo“, rekla ona, između ostalog, za… »
Danica Grujičić traži zabranu izvoza genetskog materijala: Evo gde idu matične ćelije iz Srbije! Dr Jakovljević: Ovo je rešenje…
Kurir 01.02.2023
Ministarka zdravlja prof. dr Danica Grujičić izjavila je da Srbija treba da zabrani izvoz genetskog materijala. - Znate da su Rusi svojevremeno zabranili izvoz genetskog materijala, mislim da i mi to treba da uradimo - rekla je Grujičićeva za TV Hepi i… »
Vesti dana »

"Uf, kako bih ja voleo tu novinu da vidim!" Deka Vukosav (105) u brzom vozu za Suboticu (foto)
Blic pre 18 minutajoš 61 povezana

Vučić: Tražimo rešenje da katakombe ispod stare železničke stanice u Beogradu predstavimo građanima
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih

RHMZ: U južnim, centralnim i istočnim delovima Srbije obilna kiša, na planinama sneg
RTV pre 43 minutajoš 158 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
Južne vesti pre 4 satijoš 24 povezane

Pegula i Noskova izborile plasman u polufinale turnira u Pekingu
Sportski žurnal pre 1 satjoš 33 povezane