Povezane vesti
Film Nema Stankovića otvara Međunarodni festival dokumentarnog filma
Politika 01.02.2023
Projekcija filma „Moj prijatelj Tomi” Nema Stankovića otvoriće sutra uveče Međunarodni festival dugometražnog dokumentarnog filma DOK #5 u MTS dvorani. DOK festival nastao je sa idejom da publici ponudi najnovija ostvarenja iz oblasti… »
„Ko je 40-godišnji Tomi koji nikada nije poljubio devojku, nevin je i nema račun u banci“
Nova 01.02.2023
Na zapadu je 1 od 20 ljudi nevino, a u Aziji - 1 od 10. Ti brojevi rapidno rastu usled razvijanja tehnologije i sve većeg otuđenja… Želeo sam da pokažem da ne treba suditi o ljudima na osnovu toga da li su imali seks ili nisu, biti nevin i odrastao… »
Filmski portreti sesarije evore, džonija depa i princeze dajane: Počinje festival DOK u Beogradu, a evo ko dolazi prvog dana
Kurir 01.02.2023
Peto izdanje međunarodnog festivala dugometražnog dokumentarnog filma DOK #5 počinje sutra veče i traje do 5. februara u Mts dvorani u Beogradu. Festival će otvoriti ostvarenje "Moj drug Tomi" mladog kanadskog reditelja srpskog porekla Nema… »
Počinje DOK#5: Koje filmove ne treba propustiti
Nova 01.02.2023
Peto izdanje međunarodnog festivala dugometražnog dokumentarnog filma DOK #5 biće održano od 2. do 5. februara u mts Dvorani. Festival će sutra u 19.30 časova otvoriti ostvarenje "Moj drug Tomi" mladog kanadskog reditelja srpskog porekla Nema… »
Vesti dana »
Smenjen direktor tehnike Radio-televizije Vojvodine zbog prekida programa
Radio sto plus pre 3 satajoš 12 povezanih
Obradović: Još jednom smo izgubili utakmicu zbog naših gluposti (video)
Sportski žurnal pre 24 satajoš 50 povezanih
Srbija izbegla poraz i poslednje mesto: Protiv Danske igramo za četvrtfinale Lige nacija!
Mondo pre 45 minutajoš 33 povezane
Srbija poslala Švajcarce u "B" diviziju, sebe na pol poziciju; Piksi neće da preti, heroj "orlova" bez daha
B92 pre 24 satajoš 32 povezane