Povezane vesti
Bolesnici, ja sam brutalna riba: Kako izgleda Jelena Karleuša uživo, a kako na Instagramu - "Blokiraću sva go**a"
Mondo 01.02.2023
Pevačica Jelena Karleuša oglasila se povodom navoda da je "sva isfotošopirana" na Instagram slikama. Pevačica Jelena Karleuša oglasila se povodom navoda da je "sva isfotošopirana" na Instagram slikama Pevačica Jelena Karleuša našla se na meti kritika da… »
"Hejteri ja sam brutalna riba" Karleuša se obračunala sa onima koji je pljuju, pevačica zapušila usta svima zbog ovog ! (foto)…
Kurir 01.02.2023
Pevačica Jelena Karleuša svakodnevna je tema domaćih medija. Pevačica je često na meti kritika onih koji je ne vole, a Jelena se tim povodom oglasila na Instagramu. - Ovako ja editujem slike. Skinem senke, izoštrim, pojačam kontrast. Ukratko- radim kolor… »
Vesti dana »

Na pregovorima u Stokholmu Kina i SAD možda produže pauzu na carine za još 90 dana
Telegraf pre 26 minutajoš 6 povezanih

Đilas: Dačić i Vučić nisu bili prevareni, znali su šta rade i potpisuju, to je bila cena da Zapad prihvati njihovu vladu
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

(Foto, video) prve slike sa mesta gde je voz izleteo iz šina: Najmanje troje mrtvih, više od 30 povređenih: Stravičnu nesreću u Nemačkoj izazvala oluja?!
Blic pre 1 satjoš 4 povezane

Srbi ostali bez Audija u Grčkoj, a onda otkrivena strašna tajna - evo šta lopovi zaista rade sa ukradenim vozilima
Blic pre 4 satijoš 1 povezana