Повезане вести
Победио је и Федерерово и Надалово време. А онда је победио и најцрње време свог живота и каријере – Прича о Новаковом 22…
Недељник 01.02.2023
Бета/АП Пхото/Асанка Брендон Ратнаиаке Каријера Новака Ђоковића је као атеље најбољег сликара, са чијег прозора пуца поглед на Париз који титра под уличним светиљкама. Скровиште генија, у ком једнаку важност и једнаку… »
Директор Аустралијан опена: Ђоковић имао расцеп задње ложе од три центиметра
Радио сто плус 01.02.2023
“Добија лошу репутацију, али на крају дана, мислим да нико не може да доведе у питање његов атлетизам. Видео сам га, имао је раздеротину од три центиметра”, рекао је Тили за аустралијски Ес-И-Ен (СЕН). Српски тенисер је у… »
"Коси тата, косим ја" Уз ову песму је Срђан славио Новакову титулу у Аустралији, а иза ње се крије трагична прича нашег…
Ало 01.02.2023
Песма је постала апсолутни хит након Новакове титуле на Аустралијан опену. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић по десети пут у каријери је освојио Аустралијан опен, пошто је у финалу победио Грка Стефаноса Циципаса са 3:0. Мечу… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 сатајош 1 повезана