Povezane vesti
Pobedio je i Federerovo i Nadalovo vreme. A onda je pobedio i najcrnje vreme svog života i karijere – Priča o Novakovom 22…
Nedeljnik 01.02.2023
Beta/AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake Karijera Novaka Đokovića je kao atelje najboljeg slikara, sa čijeg prozora puca pogled na Pariz koji titra pod uličnim svetiljkama. Skrovište genija, u kom jednaku važnost i jednaku skrovitost imaju i skice i dela o… »
Direktor Australijan opena: Đoković imao rascep zadnje lože od tri centimetra
Radio sto plus 01.02.2023
“Dobija lošu reputaciju, ali na kraju dana, mislim da niko ne može da dovede u pitanje njegov atletizam. Video sam ga, imao je razderotinu od tri centimetra”, rekao je Tili za australijski Es-I-En (SEN). Srpski teniser je u nedelju osvojio 10. titulu na… »
"Kosi tata, kosim ja" Uz ovu pesmu je Srđan slavio Novakovu titulu u Australiji, a iza nje se krije tragična priča našeg…
Alo 01.02.2023
Pesma je postala apsolutni hit nakon Novakove titule na Australijan openu. Najbolji teniser sveta Novak Đoković po deseti put u karijeri je osvojio Australijan open, pošto je u finalu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa sa 3:0. Meču, iz sada već dobro… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Visoki iranski zvaničnik za političku bezbednost: Iran odbacuje američki predlog za okončanje rata, ima svoje uslove
Insajder pre 43 minutajoš 47 povezanih
Iran odbio Trampov mirovni plan, Amerika šalje kopnene trupe na Bliski Istok
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana
Kako je srpski vunderkind dao gol Engleskoj sa pola? "Primetio sam da je golman malo izašao"
Mondo pre 1 satjoš 38 povezanih
U Beogradu održan protest gluvih i nagluvih, traže jednakost i poštovanje prava
RTV pre 6 satijoš 16 povezanih