Повезане вести

Серена Вилијамс размишља о повратку тенису: Недостаје ми, отац ме убеђује да се вратим

Серена Вилијамс размишља о повратку тенису: Недостаје ми, отац ме убеђује да се вратим

Нова 02.02.2023
Бивша америчка тенисерка Серена Вилијамс најавила је могућност повратка на терен, преносе амерички медији. Легендарна Серена Вилијамс (42), која се повукла са званичних такмичења прошле године по завршетку УС Опена, изјавила је… »
Серена се враћа на терен: Отац ми каже: „Серена, мораш да одиграш још један или два Гренд слема“!

Серена се враћа на терен: Отац ми каже: „Серена, мораш да одиграш још један или два Гренд слема“!

Хот спорт 02.02.2023
Америчка тенисерка је овом изјавом одушевила своје фанове Како преносе тамошњи медији, Серен Вилијамс је најавила могућност повратка. Освајачица 23 Гренд слема изјавила је да њен отац, Ричард Вилијамс инсистира на томе да се… »
Серена Вилијамс се враћа на терен?

Серена Вилијамс се враћа на терен?

Н1 Инфо 02.02.2023
Бивша америчка тенисерка Серена Вилијамс најавила је могућност повратка на терен, преносе амерички медији. Легендарна Серена Вилијамс (42), која се повукла са званичних такмичења прошле године по завршетку Ју-Ес опена, изјавила… »
Серена: Отац ме тера да се вратим на терен

Серена: Отац ме тера да се вратим на терен

Спорт клуб 02.02.2023
Подели : Легендарна америчка тенисерка Серена Вилијамс признала је да је отац Ричард тера да се врати на терен. Освајачица 23 Грен слем титуле се пензионисала у септембру прошле године после пораза у трећем колу УС Опена. „Мој… »

Вести дана »