Povezane vesti
Jedna od najatraktivnijih teniserki oduševljena Novakom: „Kada mi je teško, gledam njegove snimke“!
Hot sport 02.02.2023
Izuzetno ceni Novaka. Rumunska teniserka Andrea Priskariu ne krije svoju podršku Novaku Đokoviću, a u razgovoru za rumunski GSP, navodi da je na Australijan openu, gledala samo njegove mečeve. Priskariu je znala da Novakove titule slavi uz srpsku muziku… »
FOTO „Kad mi je teško gledam Novakove mečeve da mi bude bolje“: Atraktivna Rumunka luda za Đokovićem
Nova 02.02.2023
Oduševljena je Đokovićem. Rumunska teniserka Andrea Prisakariu od ranije je poznata po očaranošću Novakom Đokovićem, što je sada još jednom potvrdila. „Gledala sam Australijan open, ali samo one mečeve na kojima je Đoković igrao. On je veoma snažan i… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 27 povezanih

Ekspolozije u Kursku! Ukrajinski dronovi pogodili nuklearku, pušteni snimci
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa čekanjem do šest sati
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 18 povezanih

Vučić predstavio nove ekonomske mere: Obuhvaćeno 5 tema; Dobre vesti za sve građane Srbije FOTO/VIDEO
B92 pre 3 satajoš 105 povezanih