Povezane vesti
Viki Miljković ostala šokirana: Sina zatekla u sobi sa poznatom Zvezdom Granda
Svet & Skandal 02.02.2023
Sin Viki Miljković zatečen u sobi sa Zvezdom Granda Pevačica Viki Miljković poslovno je veoma zauzeta u poslednje vreme. Pored toga što redovno snima Zvezde Granda, pevačica se ozbiljo upustila u opremanje luksuznih stanova, a sprema se i za američku… »
„Bila sam šokirana“: Viki Miljković upala u sobu svog sina, a evo šta je zatekla
Nova 02.02.2023
Pevačicu je sačekalo iznenađenje. Viki Miljković kreće ponovo na američku turneju, a njen sin Andrej Tašković je uvek uz nju. U slobodno vreme Andrej se druži sa Nerminom Handžićem, pobednikom prošlogodišnje sezone „Zvezde Granda“, kome je Viki bila… »
"Bila sam šokirana kada sam im upala u sobu": Viki sa pobednikom "Zvezda Granda" ide na turneju, a sa njima putuje i njen sin…
Blic 02.02.2023
Pevačica Viki Miljković kaže da njen sin Andrej putuje na turneje sa njom i pobednikom "Zvezda Granda" Nerminom Hadžićem kome je Viki bila mentor. - Andrej putuje sa nama. On je već bio u Njujorku na jednoj teniskoj akademiji kako ne bi prekidao sa… »
Vesti dana »

Aktiviste koji su crtali srpsku zastavu gađali farbom i napali palicama
Politika pre 1 satjoš 33 povezane

Posle vrelog talasa stiže zahlađenje! Zna se tačan datum kada temperatura pada i stiže nova tura padavina
Blic pre 13 minutajoš 45 povezanih

"Zelenski će morati da donese teške odluke o teritoriji": Oglasio se Kličko uoči sastanka Putina i Trampa: "Umorni smo od rata"
Blic pre 8 minutajoš 46 povezanih

Stević: Saobraćaj pojačan, čekanje na granici od sat vremena, Guča hermetički zatvorena
RTV pre 4 satijoš 14 povezanih

Od početka rata u Pojasu Gaze pripadnici izraelske vojske ubili 61.430 Palestinaca
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih