Povezane vesti
Viki Miljković ostala šokirana: Sina zatekla u sobi sa poznatom Zvezdom Granda
Svet & Skandal 02.02.2023
Sin Viki Miljković zatečen u sobi sa Zvezdom Granda Pevačica Viki Miljković poslovno je veoma zauzeta u poslednje vreme. Pored toga što redovno snima Zvezde Granda, pevačica se ozbiljo upustila u opremanje luksuznih stanova, a sprema se i za američku… »
„Bila sam šokirana“: Viki Miljković upala u sobu svog sina, a evo šta je zatekla
Nova 02.02.2023
Pevačicu je sačekalo iznenađenje. Viki Miljković kreće ponovo na američku turneju, a njen sin Andrej Tašković je uvek uz nju. U slobodno vreme Andrej se druži sa Nerminom Handžićem, pobednikom prošlogodišnje sezone „Zvezde Granda“, kome je Viki bila… »
"Bila sam šokirana kada sam im upala u sobu": Viki sa pobednikom "Zvezda Granda" ide na turneju, a sa njima putuje i njen sin…
Blic 02.02.2023
Pevačica Viki Miljković kaže da njen sin Andrej putuje na turneje sa njom i pobednikom "Zvezda Granda" Nerminom Hadžićem kome je Viki bila mentor. - Andrej putuje sa nama. On je već bio u Njujorku na jednoj teniskoj akademiji kako ne bi prekidao sa… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 8. jul: Sutra prolazno naoblačenje sa kišom
Beta pre 25 minutajoš 41 povezana
Rasprava poslanika SSP-a i ministarke Đurđević Stamenkovski o zakonu o roditelju-negovatelju
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Osamnaest osoba povređeno u ekspozijama u Damasku, Makronova poseta se nastavlja po planu
Serbian News Media pre 29 minutajoš 20 povezanih
Oglasilo se VJT povodom tvrdnji da su prosledili predmet protiv Veselina Milića osnovnom tužilaštvu
Blic pre 20 minutajoš 18 povezanih