Povezane vesti

Viki Miljković ostala šokirana: Sina zatekla u sobi sa poznatom Zvezdom Granda

Viki Miljković ostala šokirana: Sina zatekla u sobi sa poznatom Zvezdom Granda

Svet & Skandal 02.02.2023
Sin Viki Miljković zatečen u sobi sa Zvezdom Granda Pevačica Viki Miljković poslovno je veoma zauzeta u poslednje vreme. Pored toga što redovno snima Zvezde Granda, pevačica se ozbiljo upustila u opremanje luksuznih stanova, a sprema se i za američku… »
„Bila sam šokirana“: Viki Miljković upala u sobu svog sina, a evo šta je zatekla

„Bila sam šokirana“: Viki Miljković upala u sobu svog sina, a evo šta je zatekla

Nova 02.02.2023
Pevačicu je sačekalo iznenađenje. Viki Miljković kreće ponovo na američku turneju, a njen sin Andrej Tašković je uvek uz nju. U slobodno vreme Andrej se druži sa Nerminom Handžićem, pobednikom prošlogodišnje sezone „Zvezde Granda“, kome je Viki bila… »
"Bila sam šokirana kada sam im upala u sobu": Viki sa pobednikom "Zvezda Granda" ide na turneju, a sa njima putuje i njen sin…

"Bila sam šokirana kada sam im upala u sobu": Viki sa pobednikom "Zvezda Granda" ide na turneju, a sa njima putuje i njen sin…

Blic 02.02.2023
Pevačica Viki Miljković kaže da njen sin Andrej putuje na turneje sa njom i pobednikom "Zvezda Granda" Nerminom Hadžićem kome je Viki bila mentor. - Andrej putuje sa nama. On je već bio u Njujorku na jednoj teniskoj akademiji kako ne bi prekidao sa… »

Vesti dana »

RHMZ upozorava na dugotrajni toplotni talas u Srbiji

RHMZ upozorava na dugotrajni toplotni talas u Srbiji

Beta pre 42 minutajoš 21 povezana
Požar u Centru za reciklažu i otkup otpada u Kraljevu

Požar u Centru za reciklažu i otkup otpada u Kraljevu

Radio 021 pre 12 minutajoš 19 povezanih
FIFA odustaje od kontroverznog plana za Svetsko prvenstvo

FIFA odustaje od kontroverznog plana za Svetsko prvenstvo

BBC News pre 12 minutajoš 27 povezanih
Kilometarske kolone automobila na Preševu

Kilometarske kolone automobila na Preševu