Povezane vesti

Dačić: Za Ameriku je pristup Beograda konstruktivan, a Kurtijev negativan

Politika 02.02.2023
VAŠINGTON/BEOGRAD – Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Vašingtonu da SAD ocenjuju ulogu Beograda u dijalogu sa Prištinom kao konstruktivnu i odgovornu, a da imaju veoma negativan stav o pristupu kosovskih vlasti. Pošto… »

Pokušaj linča predsednika Vučića u Skupštini Srbije

Politika 02.02.2023
Poslanici opozicije pokušali su danas, tokom rasprave o Kosovu i Metohiji u Skupštini, da se fizički obračunaju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Poslanici Dveri, Narodne stranke i DSS-a, najpre su skandiranjem ometali predsednika Vučića… »

FOTO: Protest ispred Skupštine Srbije protiv evropskog predloga za Kosovo, legitimisani maskirani

Radio 021 02.02.2023
Nekoliko stotina građana koji se protive evropskom predlogu za pitanje Kosova i Metohije, okupilo se danas ispred Skupštine Srbije u Beograda, gde je u toku posebna plenarna sednica o Kosovu. Na sednici je učestvovao predsednik Srbije Aleksandar… »

Dačić u Vašingtonu: SAD misle da je Beograd konstruktivan, a da Kurti nije

N1 Info 02.02.2023
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je u Vašingtonu da SAD ocenjuju ulogu Beograda u dijalogu sa Prištinom kao konstruktivnu i odgovornu, a da imaju veoma negativan stav o pristupu kosovskih vlasti. Pošto je prisustvovao… »

Dačić iz Vašingtona: Za SAD je pristup Beograda konstruktivan, a Kurtijev negativan

Radio 021 02.02.2023
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Vašingtonu da SAD ocenjuju ulogu Beograda u dijalogu sa Prištinom kao konstruktivnu i odgovornu. Dodaje da imaju veoma negativan stav o pristupu kosovskih vlasti. Pošto je prisustvovao… »

Vučić u Skupštini o francusko-nemačkom predlogu: Pregovaraćemo i o najlošijim papirima (VIDEO)

Insajder 02.02.2023
O sadržaju francusko-nemačkog predloga, i nakon današnjeg obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ne zna se mnogo više nego što se znalo juče. Predsednik je potvrdio da je tekst o kojem se do sada samo nezvanično nagađalo, i to na… »

Čitajte u “Vestima”: Tuča u Skupštini

Vesti online 02.02.2023
Predstavnici nekih stranaka krajnje desnice na posebnoj sednici o KiM u Skupštini Srbije izazvali su haos i tuču u sali dok je predsednik Aleksandar Vučić pozdravljao i čitao imena srpskih heroja i žrtava sa KiM. Opširnije čitajte u sutrašnjem… »

Vučić: Aleksić sa tastom uzeo 685 hiljada evra od države

B92 02.02.2023
U toku je posebna sednica Skupštine Srbije na čijem je dnevnom redu izveštaj o pregovorima sa Prištinom od 1. septembra do 15. januara. Na sednici učestvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić gde je govorio o tome kako je Miroslav Aleksić sa… »

Podrška članova vlade, stranačkih i koalicionih partnera predsedniku Vučiću

RTS 02.02.2023
Premijerka Ana Brnabić ukazala je na to da su poslanici Dveri, Zavetnika i Novog DSS-a, tokom današnje skupštinske sednice posvećene Kosovu i Metohiji, najmanje pet puta češće izgovorili reč "Poslovnik" od reči "Kosovo". Članovi Vlade… »

Dačić: SAD pozdravljaju konstruktivan stav Vučića u dijalogu o Kosovu i Metohiji

RTS 02.02.2023
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je u Vašingtonu, posle Molitvenog doručka, da SAD pozdravljaju konstruktivni stav predsednika Srbije Aleksandra Vučića u dijalogu o Kosovu i Metohiji. Osudio je ponašanje pojedinih opozicionih stranaka… »

AP: Populistički predsednik Vučić neprijateljski dočekan od desničarske opozicije u parlamentu

Novi magazin 02.02.2023
Američka agencija Asošiejted pres izvestila je danas o posebnoj sednici skupštine Srbije o Kosovu, navodeći da je populistički predsednik države Aleksandar Vučić neprijateljski dočekan od desničarske opozicije koja ga je optužila za izdaju… »

AP o sednici Skupštine Srbije: Populista Vučić dočekan neprijateljski

N1 Info 02.02.2023
Američka agencija Asošiejted pres izvestila je o posebnoj sednici Skupštine Srbije o Kosovu, navodeći da je populistički predsednik države Aleksandar Vučić neprijateljski dočekan od desničarske opozicije koja ga je optužila za izdaju zemlje. Na… »

Dačić osudio ponašanje opozicije u skupštini

Vesti online 02.02.2023
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić osudio je danas ponašanje pojedinih opozicionih stranaka tokom sednice Skupštine Srbije ističući da bi one trebalo da budu opozicija vladajućim strukturama, a ne državnim interesima Srbije. On je novinarima… »

AP: Populistički predsednik Vučić neprijateljski dočekan od desničarske opozicije

Radio 021 02.02.2023
Američka agencija Asošiejted pres izvestila je o posebnoj sednici skupštine o Kosovu, navodeći da je populistički predsednik države Aleksandar Vučić neprijateljski dočekan od desničarske opozicije. AP navodi da je opozicija optužila Vučića za… »

Sednica o KiM: Zašto su u parlamentu napravljeni incidenti, a izostali konstruktivni i konkretni predlozi poslanika?

Kurir 02.02.2023
Posebna sednica Narodne skupštine posvećena kosovskom problemu protekla je više nego burno! Dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić iznosio izveštaj o južnoj srpskoj pokrajini i čitao imena heroja i žrtava sa KiM, više poslanika desnice ustalo… »

Dačić osudio ponašanje opozicije u skupštini

RTV 02.02.2023
VAŠINGTON - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić osudio je danas ponašanje pojedinih opozicionih stranaka tokom sednice Skupštine Srbije ističući da bi one trebalo da budu opozicija vladajućim strukturama, a ne državnim interesima Srbije. On je… »

"Sramota za parlament": Gradonačelnik Kragujevca nakon današnjih incidenata u skupštini: Apelujem na svest i savest…

Blic 02.02.2023
Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić osudio je u saopštenju za javnost današnje ponašanje opozicije u Skupštini Srbije. Kako je rekao, slika koja je danas otišla u svet sa posebne sednice Skupštine Srbije na čijem je dnevnom redu Izveštaj o… »

Gradonačelnik Kragujevca osudio incident u Skupštini Srbije

RTK 02.02.2023
Povodom današnjih dešavanja u Skupštini Srbije saopštenjem za javnost oglasio se i gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić. Slika koja je danas otišla u svet sa posebne sednice Skupštine Srbije na čijem je dnevnom redu Izveštaj o pregovorima sa… »

Ana Brnabić: Vučićevo obraćanje - odgovorno i istorijsko

Politika 02.02.2023
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je da je današnje obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Skupštini Srbije bilo odgovorno i istorijsko. „Svim srcem se nadam, zbog Srbije, a pre svega zbog budućih generacija, da je u Narodnoj… »

Brnabić: Opozicija pet puta više izgovorila reč Poslovnik od reči Kosovo

Dnevnik 02.02.2023
BEOGRAD: Premijerka Ana Brnabić ukazala je na to da su poslanici Dveri, Zavetnika i Novog DSS, tokom današnje skupštinske sednice posvećene Kosovu i Metohiji, najmanje pet puta češće izgovorili reč "Poslovnik" od reči "Kosovo". "Ima nečeg… »

Dačić: SAD pozdravljaju konstruktivan stav predsednika Srbije u dijalogu o KiM

Dnevnik 02.02.2023
VAŠINGTON: Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas u Vašingtonu, posle Molitvenog doručka, da SAD pozdravljaju konstruktivan stav predsednika Srbije Aleksandra Vučića u dijalogu o KiM. Dačić je rekao da je glavni događaj za njega… »

Vučević podržao predsednika Vučića u Skupštini Srbije

RTV 02.02.2023
NOVI SAD - Vidi narod u Srbiji ko će da čuva Kosovo i Metohiju, a ko pokušava da ga proda, kao što su to do sada mnogo puta činili isti ti koji danas nasiljem, bukom, pretnjama i lažima pokušavaju da obesmisle posebnu sednicu Parlamenta na koju… »

Poslanici Nade, Dveri i Zavetnika kažu da im je uskraćeno pravo na repliku, niko nije napao Vučića

Novi magazin 02.02.2023
Poslanici Novog DSS, Dveri, POKS-a i Zavetnika rekli su na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije da niko nije napao predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, i da su poslanici samo reagovali jer su im uskraćena osnovna prava na repliku i na… »

Vesić: Poslanici opozicije napali Vučića, to je pokušaj državnog udara

Novi magazin 02.02.2023
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić napisao je na Tviteru da su poslanici opozicije u Skupštini Srbije "napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića" i to je, kako je ocenio, državni udar. „Napad poslanika opozicije na… »

Poslanici Nade, Dveri i Zavetnika kažu da im je uskraćeno pravo na repliku, niko nije napao Vučića

Beta 02.02.2023
Poslanici Novog DSS, Dveri, POKS-a i Zavetnika rekli su na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije da niko nije napao predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, i da su poslanici samo reagovali jer su im uskraćena osnovna prava na repliku i na… »

Vučević: Vidi narod ko čuva KiM, a ko pokušava da ga proda

Dnevnik 02.02.2023
Ministar odbrane Miloš Vučević hvali pojavljivanje predednika Srbije Aleksandra Vučića u Narodnoj skupštini i njegovu polemiku sa liderima opozicije po pitanju daljih koraka u vezi sa budućnošću Kosova i Metohije. „Vidi narod u Srbiji ko će da… »

Dveri, NADA, Zavetnici: Predsednik i većina odgovorni za incidente

Dnevnik 02.02.2023
BEOGRAD: Poslanici Srpskog pokreta Dveri, Srpske stranke Zavetnici i koalicija NADA ocenili su na konferenciji za novinare koju su držali tokom posebne sednice Skupštine Srbije posvećene KiM da su vladajuća većina i sam predsednik Aleksandar Vučić… »

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić osudio ponašanje opozicije u Skupštini Srbije

Kurir 02.02.2023
Slika koja je danas otišla u svet sa posebne sednice Skupštine Srbije na čijem je dnevnom redu Izveštaj o pregovorima sa Prištinom od 1. septembra do 15. januara predstavlja sramotu za naš parlament, ali i za sve one koji su incident izazvali. Sada… »

Najjači je kad je najteže: Vučević o incidentu u Skupštini Srbije

Telegraf 02.02.2023
Predsednik Vučić će se i dalje lavovski boriti, kakav god oni cirkus pokušavali da napravite u Skupštini Srbije. Puna podrška našem predsedniku, poručio je Vučević. Ministar odbrane Miloš Vučević reagovao je povodom današnjeg dešavanja u… »

Dveri, NADA, Zavetnici: Vučić i većina odgovorni za incidente

RTV 02.02.2023
BEOGRAD - Poslanici Srpskog pokreta Dveri, Srpske stranke Zavetnici i koalicija NADA ocenili su na konferenciji za novinare, koju su držali tokom posebne sednice Skupštine Srbije posvećene KiM, da su vladajuća većina i sam predsednik Aleksandar… »

Prenos skupštine na Tviteru: Šta tvituju poslanici tokom sednice parlamenta o Kosovu?

Danas 02.02.2023
U toku je sednica Skupštine Srbije na kojoj prisustvuje predsednik države Aleksandar Vučić i na kojoj se raspravlja o Kosovu. Sednica traje već više od pet sati, a za to vreme mnogi poslanici i vlasti i opozicije pišu po Tviteru, objavljuju… »

Evo kako je izgledao trenutak kada su poslanici krenuli u pravcu Vučića (VIDEO)

Danas 02.02.2023
Tokom današnje posebne sednice Skupštine Srbije o Kosovu, gotovo svi poslanici i vlasti i opozicije ustali su sa svojih mesta, a veliki broj njih je krenuo ka mestu na kojim sedi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji prisustvuje sednici. Predsednik… »

Goran Vesić o sednici Skupštine: Pokušaj državnog udara

Danas 02.02.2023
Novopečeni mistar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Goran Vesić, smatra da su poslanici opozicije u Skupštini Srbije napali predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, i da je to državni udar. Na današnjoj posebnoj sednici Skupštine Srbije… »

Mali: "Za nasiljem uvek posežu gubitnici" FOTO

B92 02.02.2023
Ministar finansija Siniša Mali prokomentarisao je napad opozicije na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Um caruje, snaga klade valja. Ali za 'snagom', da ne kažem nasiljem, uvek posežu gubitnici, nemoćni da ostvare bilo kakav rezultat svojim… »

Siniša Mali podržao Vučića i napisao: Um caruje snaga klade valja

Danas 02.02.2023
Ministar finansija Siniša Mali napisao je na Instagramu povodom gužve i koškanja koje je nastalo u Skupštini Srbije među posanicima pozicije i opozicije, „um caruje, snaga klade valja“. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, prisustvuje danas… »

Brnabić: Vučićevo obraćanje je odgovorno i istorijsko

Telegraf 02.02.2023
Srpski političari, danas i u budućnosti, iz njega mogu mnogo da nauče o politici, odgovornosti i ljubavi prema državi i narodu. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je da je današnje obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića u… »

Brnabić: Pametno, promišljeno, odgovorno, istorijsko obraćanje Vučića

Novi magazin 02.02.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je da je današnje obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sednici parlamenta o Kosovu, bilo "pametno i promišljeno, odgovorno i istorijsko". Brnabić je u objavi na društvenoj mreži Tviter ocenila da… »

Ana Brnabić opet hvali Vučića: Predsednikovo obraćanje poslanicima pametno i promišljeno, odgovorno i istorijsko

Danas 02.02.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić, koja ne prisustvuje posebnoj sednici Skupštine Srbije o Kosovu, ponovo na sva usta hvali predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je govorio u Skupštini. Ona smatra da je njegovo obraćanje poslanicima pametno i… »

Boris Tadić o sednici Skupštine: Tragikomično severnokorejsko aplaudiranje Vučiću na mig njegovog šefa kabineta

Danas 02.02.2023
Lider opozicione SDS i bivši predsednik Srbije, Boris Tadić, kaže da je tragikomično severnokorejsko aplaudiranje Vučiču na mig njegovog šefa kabineta, kao i trenutno prestajanje na isti njegov mig. Tadić je ovo napisao na svom Tviter nalogu… »

Srbi s branika otadžbine prisustvuju sednici skupštine: Predrag Pantić i Nikola Nedeljković danas u Domu narodne Skupštine…

Kurir 02.02.2023
Posebnoj sednici Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji, sem gotovo svih narodnih poslanika, prisustvuju i Predrag Pantić, sin hapšenog policajca sa KiM Dejana Pantića, kao i Miloš Stojanović iz Gotovuše, koji je ranjen na Badnji dan. Predsednik… »

Brnabić: Vučićevo obraćanje - odgovorno i istorijsko

RTV 02.02.2023
BEOGRAD - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je da je današnje obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Skupštini Srbije bilo odgovorno i istorijsko. "Svim srcem se nadam, zbog Srbije, a pre svega zbog budućih generacija, da je u… »

"Jedinstvo nam je najpotrebnije": Brnabić: Vučićevo obraćanje odgovorno i istorijsko

Blic 02.02.2023
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je da je današnje obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Skupštini Srbije bilo odgovorno i istorijsko. - Svim srcem se nadam, zbog Srbije, a pre svega zbog budućih generacija, da je u Narodnoj… »

Oglasila se premijerka: Obraćanje predsednika pametno i promišljeno

B92 02.02.2023
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je da je današnje obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Skupštini Srbije bilo odgovorno i istorijsko. "Svim srcem se nadam, zbog Srbije, a pre svega zbog budućih generacija, da je u Narodnoj… »

Brnabić odgovorila Bošku Obradoviću: Vas „patriote“ su u Skupštinu uguravali Pajtić, Čeda i Tadić uz zapadne…

Danas 01.02.2023
Premijerka Srbije Ana Branbić odgovorila je na Tviteru predsedniku Dveri Bošku Obradoviću. Ona je navela da u „Ugovoru sa narodom“, koji je deo opozicije potpisao sa građanima, nije bilo reči o Kosovu. „O vašem „patriotizmu“ najbolje… »

Vesti dana »